Az apám elvitette a kutyámat mit tegyek? :' (
Figyelt kérdés
Mire hazaértem a suliból már nem volt itthon. nem tudom miért tette, foglalkoztam vele, minden. a másik megmaradt. Mit csináljak? nagyon hiányzik:\'( Ő nem mond semmit hogy hova és miért :\'(2009. szept. 4. 20:24
42/51 anonim válasza:
erre a címre jöhet : vgassman98@gmail.com
43/51 A kérdező kommentje:
okés:)
2009. szept. 6. 21:44
44/51 anonim válasza:
Na, van már valami? Én a helyedbe felírnám iwiwre, myvipre, hogy eltűnt kutyád, leírnád, hogy milyen volt és hogy nagyon keresed. Ez egy nagyon nagy szemétség volt a szüleid részéről.
45/51 A kérdező kommentje:
Hát már pár haverom ráállt az ügyre, annyit kideritettek hogy a kutya jól van(?) ... de már rajta van a fél osztály :)
2009. szept. 8. 19:38
46/51 anonim válasza:
szia. van már valami??? visszaszerezted a kutyit? majd légyszi írd meg... :) sok szerencsét!!!!!
47/51 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,olyan helyen lakik ahonnan nem tudom "kilopni" :( De látszólag tényleg jól érzi ott magát :((
2009. szept. 11. 19:24
48/51 anonim válasza:
lehet, hogy látszólag jól érzi magát, de biztos hiányzol neki... azért egy gazdit, aki etette, itatta, játszott vele, gondozta, azt nem lehet csak úgy elfelejteni... főleg nem egy kutyának, aki egy nagyon hűséges állat
50/51 A kérdező kommentje:
sajnos nem. Azon kívül hogy akkor mehetek meglátogatni amikor akarom, de nem fogok menni mert akkor csak jobban fájna
2009. okt. 10. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!