Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az apám elvitette a kutyámat...

Az apám elvitette a kutyámat mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés
Mire hazaértem a suliból már nem volt itthon. nem tudom miért tette, foglalkoztam vele, minden. a másik megmaradt. Mit csináljak? nagyon hiányzik:\'( Ő nem mond semmit hogy hova és miért :\'(
2009. szept. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetes, micsoda érzéketlen, érzelmi nulla emberek vannak... fel nem foghatom, hogy lehet ilyet tenni. borzasztóan sajnálom, hogy ilyen apával vert meg a sors:S tényleg nem tudok mást mondani.. próbáld megkeresni azt a szegény kis kutyát, ásd elő valahonnan azt az embert és ha kell, lopd vissza a kutyát! sok sikert!
2009. szept. 4. 23:21
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a baja apukádnak? Mit tett a kutyád (vagy a másik)? A másik kié?
2009. szept. 4. 23:58
 23/51 A kérdező kommentje:
Az volt a baja, hogy állitólag mindig ő ásta a gödröket a kertben, meg kiboritotta a kukát, a lakásban szintén a szemetest, meg hogy "mindent szétszed" és érdekes, most ő nincs itt, ugyan ezek történnek. Akkor most ki is csinálja? -.- Amúgy a másik kutya a két nővéremé...
2009. szept. 5. 10:36
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked. Neked legaláb bvesznek kutyát de nekem még hörcsögöt se akarnak merthogy nem gondoznám pedig minden vágyam egy kiskutya nagyon gyűlölöm őket mert semmit se akarnak, hogy tartsak pedig egy kiskutyát nagyon szeretnék. Unokatestvéreimnek úgyis lesz 2 év múlva bernáthegyi kölykök és ha tetszik nekik ha nem akkor is haza fogok hozni eggyet.
2009. szept. 5. 11:17
 25/51 A kérdező kommentje:
Vesznek? Őt úgy mentettem ki a kocsik közül... Már akkor el akarták paterolni...
2009. szept. 5. 11:37
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ha az én szüleim ilyenek lennének elköltzönék mihelyt tudnék és rájuk se néznék a büdös életbe.Max. az anyukámra.
2009. szept. 5. 12:24
 27/51 A kérdező kommentje:
hát anyukám se különb mint apám... úgyhogy én rá sem. de 14 évesen hová mehetnék?
2009. szept. 5. 12:30
 28/51 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak:( A hideg is kirázott, ahogy olvastam:(

Remélem visszakapod a kiskutyád!:)

2009. szept. 5. 19:33
 29/51 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon sajnálom hogy vannak még mindig olyan emberek, akik nem tudják felfogni hogy a kutyák is érzékeny lények, és még mennyire kiszolgáltatottak! Mindenben az embertől függnek, hogy kapnak e enni, játszanak e, avagy sétálni mennek, ezt kéne felfogniuk, és akkor nem hajítanának ki csak úgy egyet, mert néha van pár gödör a kertben. Mond el nekik, hogy minden kutya ilyen, ha a tiéd nem maradhatott akkor a másik miért is van ott elvégre az is megrongál mindent. Vigyázz, azért ne dobasd ki azt a kutyát is, senkinek nem lenne jobb vele, de valahogy magyarázd meg nekik, hogy ez így nem jó.

Mióta volt nálatok? Kan vagy nőstény kutyus? És a másik? Mennyi idősek?

2009. szept. 5. 20:32
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Szia! első vagyok

Nem hagy nyugodni ez a kutyakérdés! Ha belegondolok hogy valaki csak úgy elvinné a kutyámat miközben dolgozom én nem is tudom mit csinálnék.......

Na de........

Van valami fejlemény?

Ha megvan a barát neve szívesen segítek keresni a neten a címet! Írj hogy mi a helyzet!

2009. szept. 5. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!