Az apám elvitette a kutyámat mit tegyek? :' (
Figyelt kérdés
Mire hazaértem a suliból már nem volt itthon. nem tudom miért tette, foglalkoztam vele, minden. a másik megmaradt. Mit csináljak? nagyon hiányzik:\'( Ő nem mond semmit hogy hova és miért :\'(2009. szept. 4. 20:24
11/51 anonim válasza:
szegénykém... :( én ebbe majd belehalnék... nem volt chip benne? mert sztem akkor meg lehetne találni vhol... sok szerencsét, és légyszi majd írd meg, mi lett veletek... puszi és sok szerencsét :)
12/51 A kérdező kommentje:
Chip az nem volt neki:( Meg tudom kinél van...:((
2009. szept. 4. 21:11
13/51 anonim válasza:
előző vagyok. telefonkönyv is használható lehet, esetleg a tudakozó (197). iwiw-re is felmehetsz, és akkor max apád barátjának a városát tudni fogod. sztem ha ez megvan, elmehetnél oda, és kérdezz meg egy pár embert...
14/51 A kérdező kommentje:
De hiába minden... :( Úgyse fogja visszaadni... :'( de én visszaszerzem ha az életembe kerül is! Mindennél jobban szeretem őt:'(
2009. szept. 4. 21:16
15/51 anonim válasza:
nem lehet, hogy rossz a bizid, v vmikor visszaszóltál nekik és ez nem tetszett? ok nélkül nem hiszem, hogy ilyet tenne vki...
16/51 A kérdező kommentje:
bizim világéletemben 4es volt és ők ezt el is fogadták hogy nem vagyok észlány. visszaszólni meg nem hiszem, alig beszélek velük...
2009. szept. 4. 21:19
17/51 anonim válasza:
Hogy hívják apád barátját? Hány éves? Hol lakik? Biztos valahogy meglehet találni. Nem tudsz róla semmit?
18/51 A kérdező kommentje:
nem tudok róla semmit, Roland a neve azthiszem. De sokszor járt ide a kvájával, mindig igyekeztem elmenni/bújkálni, meg mint a macska fújtam/fújok rá.. gyűlölöm :@
2009. szept. 4. 21:40
19/51 anonim válasza:
És hogy hol lakik? Legalább hogy melyik kerületben? Ha nem megy, próbáld meg apád telefonjából kinézni a teljes nevét. Én ezt nem hagynám annyiban!
20/51 A kérdező kommentje:
ezt sem tudom. de majd holnap megnézem a telefonját... és én bosszút fogok állni... Elképzelni sem tudom mit érezhet most Ő ott.. Kb azt amit én :'(
2009. szept. 4. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!