Mit csináljak még?
Szeretnék egy kutyust 1éve készülök rá. Most találtam a menhelyen egy nagyon helyes kölyköt és őt szeretném. Február 7-től örökbe fogadható így már nincs sok időm. Két hete porszívózok,vasalok,rendezem a hugomat,szellőztetek,mosogatok, rendet csinálok, tanulok. Ezt így felváltva. Nagyon-nagyon szeretném. Nem csak hirtelen elhatározás. Már nagyjából el is terveztem mindent semmibe nem kerülnének az oltások mindet én állnám és a kutyust is. Az ivartalanítatásra megint nem kéne nekik "pénzt kidobni" azt is fizetném én szóval csak a tápot és a kezdő kellékeket kellene fizetniük.
Lehordanám rendesen, mikor kicsit nagyobbacska lesz szobatisztaságra is nevelném.
Mit csináljak még?
Apának mondtam annyit válaszolt: ha hozol kutyát lesz ha nem nem.<--könyörgök, most erre mit mondjak??
Anyával ma szeretnék beszélni, mit mondjak neki? Van valami nyerő taktika amivel szinte biztos lenne a sikerem?
Kérlek gyorsan segítsetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!