Ti mindig kezet mostok, miután megsimogattátok a kutyát?
Én igen. Az a biztos.
Persze ezt ne úgy képzeld el, hogy kint az udvarom vágom a tűzifát, megsimogatom a blökit, és már rohanok is be kezet mosni. Ha végeztem a favágással, utána mindenképp. :)
ma 13:41
a mi kutyánk is benti ennek ellenére olyan testrészeket is nyalogat ami után nem biztos hogy örülnék ha a kezemen van :)
Ha más kutyáját simogatom meg, akkor igen.
Ha a sajátomat, akkor főzés, evés, wc-zés (tehát az ilyen kényesebb témáknál) mindenképp megmosom a kezem. A többi helyzetben változó. Ha osztja a puszikat, utána általában megmosom az arcom/kezem.
Egyébként ő is tisztán tartott, benti kutyus.
Gyerekkorom óta tanították, hogy állatokkal való foglalkozás után MINDIG kézmosás..Ezt akkor be is tartottam :) Aztán ez vhogy egyre tolódott kifele, hiszen ha megsimítottam a kutyát, miért rohanjak újra kezet mosni, ha esetleg ismét megsimogatom :)
Kiránduláskor pl kutyás, jutifalatos-nyálas kézzel eszik-iszik az ember, mondjuk akkor azért nem érek a szendvicshez puszta kézzel, ha tehetem :D
De étkezés, kajakészítés előtt szinte minden esetben kezet mosok.
Ja, még a tréning vicces...klikker, kaja, labda, póráz...hol bal kézzel, hol jobbal nyúlok a kajáért, hol kézből adom...hol két simogatás közt a számba rakom és onnan köpöm...ilyenkor még a számban is kutyaszőr szokott lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!