Elfelejtette a szobatisztaságot?
Na először is az hogy nagyon ritkán végzi a lakásban a dolgát azt jelenti hogy nem szobatiszta!
A szobatiszta kutya egyáltalán nem végzi a dolgát a lakásban (kivétel lehet a komolyabb betegségek ideje)
Ha anno kitetted a pelust arra csinált valamit??
Vagy csak simán otthagyta? Esetleg feküdt rajta?
...mert az utóbbinál, ha fekhelynek tekintette, lehet hogy pánikreakció az eltűnése miatt.
Az a legjobb ha újrakezditek a szobatisztaság tanítását.
Arra végezte a dolgát.Most megint kinnt van, de nem megy rá mert az ajtóhoz tettem egyből és mindenhová megy csak oda nem.Igazából az a baj, hogy mindezt éjszaka csinálja mármint a pisit meg amikor nem vagyunk otthon így durvábban nem tudom megszidni, persze így is oda viszem lerakom és mutatom, hogy mit csináltál oda, de hiába vagyok ilyenkor már vele durva nem fogja fel. ha éppen elcsípem akkor persze nagyon eldorgálom.
A kinti pisinél pedig juti falit kap az nem hagytuk abba nála ezért sem értem a hirtelen váltást. A ritka annyit jelent, hogy 3 héten egyszer és az is vagy játékban vagy örömben történt, szerintem ez bármelyik kutyival előfordul akár mennyi idős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!