Pár napja raktam bolhairtót a kutyára meg a macskára de még mindig bolhásak. Ilyenkor mit kell tenni?
Spot-ont raktam rájuk és még mindig semmi változás. :( Pedig nem volt rajtuk bolhainvázió, csak a szokványos (láttam olyan kutyát akinek az egész szőre fekete volt és nem lehetett látni a bőrét a bolhakakitól.)
A macska kijárós de nem hallottam olyat hogy akkor nem lehente bolhátlanítani. A kutyának van egy foltelja és azt még nem volt időm kipórszívózni és befújni bolhairtóval. Más kutyákkal nem találkozott mostanában. De én úgy tudtam hogy ha van rajta bolhairtó akkor máshonnan sem tud bele menni! Hogyan is működik a spot-on és mi lehet a probléma? :S
Az Exspot elég jó.
Én az anyákat mielőtt a fiaztatóba kerülnek lecseppentem akár bolhás akár nem,de előtte a fiaztató fertőtlenítése is megtörténik,Neostomosannal permetezés,hypoval pedig felmosás.
Az adagolását nem nézted el mert egy ampulla Expot 15-20 kg kutyára elég,ha nagyobb testű akkor akkor 1 ampulla nem elég és szét kell osztani a gerinc mentén és a bőrre kell cseppenteni.Ha ez sem jön be akkor mindenféleképp fürdetés:Neostomosan és kennel,ól esetleg udvar permetezés.
Az az "izé":NEOSTOMOSAN
Állateledelesnél 5 ml kiszerelésben ami 1 L vízhez elég,de állatpatikában 2 dl és 1 L kiszarelés is van.
Két 5 ml ampullát vettél,az 2 liter fürösztővíz!
A permetezés az ólra és a környezetre hatásos(még a nagy "büdös feketebogár" is háttal fekszik tőle)
Az állat orvosodnak gratulálok.
A kutyát füröszteni kell azaz bőrig áztatni!!!
kg a kutyád,neki kb kell egy gyermekfürdőkád amibe belefér,ebbe pedig kell 10 liter fürösztővíz(keverék,hogy a három kutyának és a macskának elég legyen!
De tudod mit kérd meg az orvosprofesszorodat csinálja meg ő :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!