Ha adnék a kutyámnak bolhairtót (azt ami 3hónapra nyújt védelmet) viszont van 2 cica, akikkel állandóan együtt van és ők is bolhásak, mennyire hatásos ez a szer?
A bolhafertőzés macskánál is betegség!
Ugyanúgy van számukra a kereskedelmi forgalomban bolhairtó szer, mint a kutyáknak.
Igen! Ez már nekem is megfordult a fejemben, de sajnos nincs annyi pénzem, hogy a cicáknak is tudjak venni:-( A kutyusomban viszont rengeteg van ezért részesitem inkább őt előnyben, mert úgy sajnálom, annyit vakarózik szegény:-(
Köszi a válaszokat
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__216922-ha-sza..
Ezt a kérdést én tettem fel. Itt elolvashatjátok az egész történetet, ebben a kérdésben ugyanerről a kutyusról van szó. Csak segiteni szeretnék a szomszéd kutyusnak. De sajnos nincs a cicákra is pénzem, otthon is van két kutyám, akikre szintén nagyon sokat költök:-( ő nem az enyém csak igy könnyebb volt feltenni a kérdést, de legközelebb biztosan nem fogom igy kérdezni, mert már másodszor kell magyarázkodnom:-(
Köszi a válszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!