Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy adjátok be a dentinox...

Hogy adjátok be a dentinox gélt? Babám lassan 4 hos, állandoan az öklét rágja. Probáltam gélt kenni az inyére de lenyelte, fura képet vágott és nyállal együtt visszaköpte. Igy is hatásos, vagy én adom rosszul?

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyomj egy kicsit a kisujjadra, és csörgőt, vagy valami játékot lógass a másik kezeddel a feje fölé, hogy eltereld a figyelmét, majd így masszírozd bele a kis ínyébe, nekünk bejött. Az én kislányom is érdekes pofikat vág, de aztán abbahagyja a nyűglődést.
2009. jan. 22. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem nyűglődik tovább?ez mit jelent?nem maradt az inyén semmi?
2009. jan. 22. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nem vált be a gél, mert lenyalogatta, így nem ott hatott ahol kell és sokszor öklendezett tőle, Így javaslatra kipróbáltuk a Chammomilla vulgaris homeopátiás golyócskát és az bevált, azóta is azt használjuk fogzáskor (jelenleg is).

18 hós kislány anyukája

2009. jan. 22. 20:02
 4/6 A kérdező kommentje:
mennyit adsz be neki belőle ill milyen gyakran?mert nekünk az sem hatásos.lefekvés előtt szoktam neki 5 golyócskát,de ugyanugy többször is élesen felsir éjjel.
2009. jan. 22. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Attól,hogy az öklét rágja és te teletömöd gyógyszerrel pl a gél ,nem lesz jobb-az pl lidokaint tartalmaz és nem igazán jó egy ilyen picinek.Van akinek a szivét is megdobogtatja-fogász szakmában vagyok...

Adj inkább természeteset,pl a homeopátia jó,mert ha nem jó a szer az adott problémára akkor sem lesz semmi.A chamomilla jó de nem mindig válik be.Az én fiamnál is,hol megnyugtatja ,hol nem,de ha rosszul alszik adok neki mást is,de nézz utána a homeos könyvben ,hogy milyen tünetre mi kell.5gólyót adj neki egy kiskanálba annyi vizet cseppents rá amibe éppen,hogy eloldódik..kb 5perc majd add be neki.a lényeg ne egy adag vízben old fel és itasd meg vele,hanem csak egy pár csepp legyen,mert a szernek a száj nyálkahártyájában kell feloldódni.Onnan szívódik fel.a többire is ez érvényes.HA megitatod vele semmit sem ér.6hós baba mamája.Attól,hogy az öklét rágja még nem biztos,hogy bizsereg neki..majd átestek a nyálzós időkbe és akkor patakokban fog folyni neki..mi itt járunk..de nem kap mindig szert..

2009. jan. 22. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is chamomillát adunk a picinek.Mi kb.2óránként adunk 5golyót!Reggel 9-este 7-ig adjuk!Tehát 30golyót és így használ!Sok sikert.
2009. jan. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!