Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlasz a...

Milyen kutyát ajánlasz a lentiek alapján?

Figyelt kérdés
Középtermetű, nyugodt, lusti (nem ugribugri, mint egy puli), EMBERCENTRIKUS, könnyű vele bánni (családnak való), nem ugatós.

2013. jan. 25. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen korú gyerekek mellé? Naponta mennyi időt tudnátok rászánni, sétáltatni? Mert akármilyen nyugodt és lusti is egy kutya a napi minimum 1 óra sétára szüksége van. Rövid avagy hosszú szőrűt szeretnétek? Lakásban vagy kertben lenne tartva?
2013. jan. 25. 14:27
 2/10 anonim válasza:
0%
Pitbull ...
2013. jan. 25. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha semmilyen fajta nem ragadott meg, akkor menhely. Elmondod az igényeidet és ők segítenek kiválasztani egy megfelelő kutyát.
2013. jan. 25. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Milyen korú gyerekek mellé? kisiskolások

Naponta mennyi időt tudnátok rászánni, sétáltatni? a napi minimum 1 óra sétát biztosítani tudjuk.

Rövid avagy hosszú szőrűt szeretnétek? Inkább hosszút, nem baj, ha a bundája problémás (fésülni kell mindennap, stb)

Lakásban vagy kertben lenne tartva? kertben, de lenne bejárása a konyhába

2013. jan. 25. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:

szia ha esteleg nem lenne baj hogy nagytestű én az újfullandit ajánlanám kint és bent is jól megvan imádja a gyerekeket az ösztönében itt egy videó a kutyról

[link]

2013. jan. 27. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Le írtak alapján én Berni pásztort ajánlok. Család centrikus, nyugodt szereti a gyerekeket.

De rengeteg kiskutya van menhelyen is akik ideálisak lennének. :)

2013. febr. 1. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Igaz, hogy a pitbull szereti a gyerekeket, de én nem ajánlom amiatt, hogy az semmi esetre sem lusta...

Sharpei??? Az középtermetű és nem egy izgága. Vagy esetleg Beagle?

2013. febr. 1. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:

A Beagle az nagyon aktiv,annak naponta 4-5 ora mozgas kell,mivel vadaszkutya :|

En a Nemet Juhaszt ajanlom <3

Imadja a gyerekeket,szeret emberek kozott lenni :)

Csak anni h napi 2-3 ora mozgas kell neki es egy eros,hatarozott gazdi

2013. febr. 1. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj be egy menhelyre, mondd el az igényeidet, és az ott dolgozók egészen biztosan tudnak kutyust ajánlani. Akár a családdal is bemehetsz ismerkedni, kutyát sétáltatni, és együtt eldönthetitek, hogy melyik kutyust szeretnétek.
2013. febr. 1. 18:03
 10/10 Boda Borbála válasza:

Figyi én nekem van egy nagyon aranyos CSALÁDCENTIKUS kutyám!!Szerintem megfelel minden feltételednek kivéve egynek nem középtermetű hanem kis termetű.

Ez a fajta a :

BISON HAVANESE

2013. febr. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!