Félek, hogy nem leszek jó gazdája a kutyusomnak. Mit ajánlasz?
Szia!
én 12 éves vagyok,van egy angol bulldog kutyusom.
én is féltem,amikor idehozták,hogy vajon gondját tudom-e viselni,mert az előző kutyánk többször is megharapott,és persze magamat okolom,nagyon kicsi voltam.
még most is gyerek vagyok,de látom,hogy mit szeretne a kutyusom éppen,stb. Erre te is nagyon hamar rá fogsz jönni,hogyha megkapod a kutyát.
A kettőtök közötti kapcsolatot gyakorlatokkal is erősítheted,tanítsd meg ügyességi dolgokra ~ül,fekszik,apportozás..stb..~
én egyedül tanítottam be pár hónap alatt a kutyusomat,vagy 30 trükköt biztos hogy tud:)
most a dog dancing et gyakoroljuk,azaz kutyás tánc:DD
a lényeg az,hogy bízz magadban,hogyha már ottlesz a kutya~vagy ha már ottvan,akkor kis idő mulva ~ ösztönösen ráérzel mit jelent egy kutyust nevelni és gondozni(:
irdd be a gugliba:hogyan legyek falkavezér
meg : kölyök kutya nevelése.
ha követed az ott leirtakat és megfogadod a tanácsokat akkor nem lesz nehéz. 3 hónaposan vidd oviba, ott segítenek tanírótani, fél évesen meg suliba igy lesz aki segít ha vmit nem tudsz.
én anno azt csináltam h csak ugy felhivtam egy nevesebb kutyasulit h ilyen meg ilyen gonodom van, hogy neveljem meg a kutyát. ingyen és bérmentve, szivesen adtak tanácsot. jó nemkell a nyakukra járni, de ha tényleg nem birsz egy gonnddal bátrann tárcsázz egy hivatásost és segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!