Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Félek, hogy nem leszek jó...

Félek, hogy nem leszek jó gazdája a kutyusomnak. Mit ajánlasz?

Figyelt kérdés
8 hetes kutyus panelban.
2011. máj. 2. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne így állj hozzá, hogy nem leszek jó gazdája...Mond azt, hogy jó gazdája leszek!, nevelem, vigyázok rá, törődök vele, sétáltatom, tanítom, játszunk stb...
2011. máj. 2. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Naponta legalább kétszer 1-1 óra séta, ha belefér az idődbe. Ezen kívül még többször is leviheted rövidebb időre, hogy elvégezze a dolgát.
2011. máj. 2. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha így gondolod, minek a kutyus??? Nagyon nagy felelősség, úgy gondold meg!
2011. máj. 2. 18:42
 4/7 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen nagy a kutya.ha pl.bernáthegyi vagy németjuhász, akkor lehet, hogy kevés lesz neki a hely, de ha egy bigl(nem tudom hogy írják:)))akkor szerintem jó helye lesz.a lényeg, hogy sokat járj vele sétálni, engedd, hogy a parkban futkosson, adj neki enni&inni, ne hagyd őt sokáig magára(több napig, hétig)vidd orvoshoz(szuri meg ha beteg)és a lényeg, hogy nagyon szeresd!!ha ez megvan, nem lesz baj és szerintem te jó gazdája leszel, mert már az is ezt mutatja, hogy feltetted ezt a kérdést.(látszik, hogy aggódsz)sok sikert!!!
2011. máj. 2. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

én 12 éves vagyok,van egy angol bulldog kutyusom.

én is féltem,amikor idehozták,hogy vajon gondját tudom-e viselni,mert az előző kutyánk többször is megharapott,és persze magamat okolom,nagyon kicsi voltam.

még most is gyerek vagyok,de látom,hogy mit szeretne a kutyusom éppen,stb. Erre te is nagyon hamar rá fogsz jönni,hogyha megkapod a kutyát.

A kettőtök közötti kapcsolatot gyakorlatokkal is erősítheted,tanítsd meg ügyességi dolgokra ~ül,fekszik,apportozás..stb..~

én egyedül tanítottam be pár hónap alatt a kutyusomat,vagy 30 trükköt biztos hogy tud:)

most a dog dancing et gyakoroljuk,azaz kutyás tánc:DD

a lényeg az,hogy bízz magadban,hogyha már ottlesz a kutya~vagy ha már ottvan,akkor kis idő mulva ~ ösztönösen ráérzel mit jelent egy kutyust nevelni és gondozni(:

2011. máj. 2. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
De mitől félsz pontosan ?Attól hogy nem lesz rá időd vagy hogy egy idő után "megunod" úgymond és el-el maradnak a reggeli séták , esetleg a játék ? Vagy mitől pontosan ?sajnos addig nem tudok segíteni :)
2011. máj. 2. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

irdd be a gugliba:hogyan legyek falkavezér

meg : kölyök kutya nevelése.

ha követed az ott leirtakat és megfogadod a tanácsokat akkor nem lesz nehéz. 3 hónaposan vidd oviba, ott segítenek tanírótani, fél évesen meg suliba igy lesz aki segít ha vmit nem tudsz.

én anno azt csináltam h csak ugy felhivtam egy nevesebb kutyasulit h ilyen meg ilyen gonodom van, hogy neveljem meg a kutyát. ingyen és bérmentve, szivesen adtak tanácsot. jó nemkell a nyakukra járni, de ha tényleg nem birsz egy gonnddal bátrann tárcsázz egy hivatásost és segítenek.

2011. máj. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!