A szobakutyák elég izgágák és alapos szocializációt igényelnek és nagyon okosan is...le kell őket kötni, nagyon ember centrikusak és nem szeretnek egyedül lenni.
2011. júl. 21. 18:35
3/14 anonim válasza:
mopsz-kölyökként játékos, dehát melyik kölyök nem az :)
Ha ennyire szempont az, hogy ne ugráljon, keveset kelljen menni vele sétálni, akkor fogadj örökbe egy felnőtt/idősebb kutyát.
2011. júl. 21. 18:39
5/14 anonim válasza:
Hát nem tudom nálatok hogy megy, egy kutyával főleg kölyökkel, eleve sokat kell foglalkozni, futkározni, játszani, azt meg a szobában nem igazán lehet.
Nem akarlak megbántani sem, de legszívesebben egy így feltett kérdésre azt mondanám, vegyél plüss vagy porcelán kutyát. Egész élethűeket lehet ma már kapni.
Mondjuk én speciel a lakásban tartást sem tartom egészségesnek, de ez is a saját egyéni szociális problémám.
Hallgass az elsőre. De valami miniatűrt javasolnék inkább.
2011. júl. 21. 18:39
6/14 A kérdező kommentje:
valami kisseb kutyára gondolok nem mint a német dog vagy az ir farkas
2011. júl. 21. 18:40
7/14 A kérdező kommentje:
Hát én kölyköt szeretnék és avval ugyanúgy bánnékvele mint más kölyökel csak felnött korára legyen nyugot
2011. júl. 21. 18:43
8/14 anonim válasza:
18:38-as vagyok, írtam a mopszot, viszonylag nyugodt kutyák!!
A pomerániai? voltam Belgiumban egy kennelben ahol 12 kutya volt...folyamatosan ugatnak szörnyen idegesítő hangon és csak rosszabb ha napi 4 szer nincsenek alaposan megmozgatva. Emellett nagyon izgága folyton pörgős kiskutyák (tudom mert hozzánk 4 hónapja érkezett egy kicsi az USA ból...hát kihívás a drága 6 hónapos minden lében kanál és hatalmas energiái vannak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!