S. O. S mit csináljak?
most etettem a kutyámat, egyszer csak elkezdett bugyogni a gyomra, ha hirtelen felvolt puffadva, ha hozzáértem sírt. azonnal hívtam a dokit, fél 8-kor fogad, de mondtam neki, hogy szerintem gyomorcsavarodás, mondta ha az van, akkor műteni kell! de ő nem tudja, más meg nincs! és ha gyoorcsavarodás van, akkor meg mire átviszem másik városba meghalhat!
most néztem, még nem teljesen kemény a hasa, meg már nem is sír, meg próbált megint enni, de nem tudom, hogy mi van!
Légyszi, mondjatok valamit, hogy mit csináljak, míg nem tudom elvinni....!
bocsi a helyesírásért, csak kapkkodok!!!
na, most egy kicsit nyugodtabban írok. a kutya nem mutatja semmi jelét a gyomorcsavarodásnak, csak ez az én első nagy pánikom volt, kicsit puffadt a hasa, de ha odahajolok hallgatni, akkor hallom, hogy vannak bent hangok, meg megkocogtattam, és nem kong, illetve nem is feszül annyira.
Beszéltem megint az orvossal, közben ő már kerített nekem egy másik orvost, aki most tudná műteni, de ahogy elmondtam, hogy enyhültek a panaszai, úgy mondta, hogy akkor nem muszáj bevinnem most ,hacsak én nem ragaszkodom hozzá, de mondta, hogy most jobb lenne ha egy kicsit hagynám pihenni a kutyát, ezért megbeszéltük, hogy holnap reggel 8-ra ott vagyok.
figyeltem, nem is zihál, már próbált enni a másik kutya táljából, amit nem hagytam, főleg ezek után...
Köszönöm a gyors válaszokat, úgy néz ki, hogy minden rendben van...
csak az ijesztett meg nagyon, hogy hirtelen, evés közben elkezdett fura hangokat kiadni a hasa, jó hangosan, ő próbált leülni, de nem, aztán úgy ült le, mintha pisilne, de mégis felállt utána próbált öklendezni, de az sem ment, teljesen megfeszült, előre nyújtotta a nyakát, ugye pont ott voltam mellette, mert olvastam, és ahogy láttam ,hogy baj van, rögtön megtapiztam a hasát, erre meg ő felsírt, és elbújt. utána megint megtapiztam, megint felsírt, meg hirtelen elfeküdt... na itt estem pánikba, azonnal hívtam a dokit, a barátnőmet, akinek van kocsija, és utána egy 5 perce rá kezdtek enyhülni a tünetei.... most már kérné a maradék kajáját, de inkább nem adom oda neki, majd holnap megkapja.
Amúgy, szerintetek ezekből a reakciókból ítélve, mi lehetett a baja?
sziasztok! Mint ígértem írok, hogyha voltunk dokinál, szóval ma voltunk, bár, már kezdtem feleslegesnek érezni, hogy elmenjünk, mert reggel amikor kiléptem az udvarra egyből a nyakamba vetette magát, amikor meg meglátta a pórázt, egyenesen a fellegekben járt, de azért elvittem, biztos, ami tuti.
A doki megnyugtatott, azt mondta, hogy lehet az is, hogy ahogy lenyelte a kaját végigkarcolta a nyelőcsövét(csirkefejet evett) és azért nyújtogatta a nyakát, meg mondta azt is, hogy valószínűleg sok levegőt is nyelt, és azért volt fura hangja a hasának.
Szóval teljesen jól van szerencsére.
A dokitól nem győztem elnézést kérni, mert tegnap kb pánikoltam, hogy úristen, és hát, eléggé nem nagyon hagytam szóhoz jutni, meg szinte nem hagytam választást, hogy vihetem-e vagy sem...szóval kicsit kellemetlenül éreztem magam, de a doki csak mosolygott, és mondta, hogy nem baj, mert jobb túlreagálni, mint oda se figyelni.
És, rendes volt, mert még pénzt sem akart elfogadni(persze hagytam ott egy ezrest, a tegnapi pánikolásomért, meg hogy megértő volt) de mondta, hogy igazán nem kell.
Szóval, hála Istennek jól zárult ez a kis baleset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!