Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nincs valami olyan szabály...

Nincs valami olyan szabály törvény ami tiltja a nagy testű állatok panell lakásban tartását?

Figyelt kérdés
A szomszédban egy most ide költözött lakó egy labrador kutyát tart a lakásban, illetve az erkélyen és szegény kutya azon a "tenyérnyi erkélyen".
2013. jan. 21. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Neked amstaffod volt, de másnak a labija már nagytestű. Simán lehet panelban tartani, az erkélyre kizárás viszont már nem korrekt, viszont nehéz bizonyítani, hogy valóban ott él.
2013. jan. 22. 01:00
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A labrador pontosan annyira közepes méretű kutya a súlyából kifolyólag, mint az amstaff, mivel 20-40kg-ig van a közepes kutya a tv szerint. Ezek szerint minimum 15nm kell a tartásához. Ha nem éjjel nappal az erkélyen van a kutya, akkor nincs mibe beleszólni. Nálunk pl sokan nem szedik fel a kutyájuk utáni végterméket, méghozzá azért, mert nincs ennek megfelelő hulladékgyűjtő kihelyezve. És mivel veszélyes hulladéknak minősül, normál kukába nem dobható ki, mert még azért is megbüntetnek. Én inkább betemetem.
2013. jan. 22. 09:00
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

Ez hülyeség, hogy nincs kihelyezve kuka, ezért nem is szedem össze a kutyám sz@rát. Ha én a panelban tartott argentin dogom után képes vagyok összeszedni a szart, és a zacsit a legközelebbi kukáig elvinni, ami akár 5 percnyi sétára is lehet, akkor arra más is képes!!! Ezért tart itt ez a kutyás társadalom ahol...

Az erkélyes kizárást viszont tényleg nem jó megoldás a kutya számára. De ha most költözött oda, akkor itt a remek alkalom leállni vele beszélgetni, megismerni kicsit, és a kutyáról is lehet nyugodtan beszélgetni. Nem árt megérdeklődni, hogy miért tartja kint a kutyát. Viszont azt meg jelezni neki, hogy a sz@rt igenis szedje össze!

2013. jan. 22. 11:13
 24/26 anonim válasza:
33%

én teéepen lakom,és soha nem szedtük a kutyapiszkot a kutya után.ennek egyetlen oka volt: addig nem szedem fel a pincsikutyám után a piszkot,amíg azt egy csipszeszacskó vagy cigicsikk mellé pottyantja ki.

kövezzetek meg,de sztem ez nevetséges.

az meg hogy fel akarod jelenteni hááát. előbb talán érdeklődni kéne,nem rögtön az embernek rosszat akarni.kedves dolog tőled hogy aggódsz a kutyusért,de azért nem árt elgondolkodni előtte.

2013. jan. 24. 23:28
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg felháborítónak tartom, ha valaki nem szedi össze kakit. Tudod én pont fordítva vagyok vele. Ha a chipses zacskó, meg a cigicsikk közé kakil, akkor a kakival felszedem a többit is. Attól, hogy a többi ember agyatlan bunkó, nem hiszem, hogy neked is annak kéne lenned.
2013. jan. 25. 11:51
 26/26 anonim válasza:
52%
nem tartom magam agyatlan bunkónak. de sztem ha a te kutyád meg te utánad is kertikapát hajítanának és az életed fenyegetnék,te is meggondolnád hogy megéri e szívességet tenned az embereknek. mindenhol felszedem a szemetet ha például megyek az utcán és látom a földön vagy a kuka mellett,még sokszor a cigicsikket is,de a kutyagumit azt nem.
2013. jan. 25. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!