Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy mops párt hónapok...

Találtam egy mops párt hónapokkal ezelőtt. Nem tudom, hogy lehet-e őket udvaron tartani télen? A nősténynek kölykei lesznek, milyen helyen tartsam őket? Lakásba nem viszem, mert nekem is babám lesz.

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elöttem válaszolóknak. A mopsz társasági kutya, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag az ember társaságában érzi jól magát. Lakásba való a gazdi mellé. Számukra a melléképület sem megfelelő, akkor sem, ha az fűtött. Amúgysem lehetne ott, amikor ellik és utána 2 hónapig, hisz akkor állandó felügyeletre van szüksége éjjel-nappal. Ha ezt nem tudod vállalni, akkor még most kellene neki gazdit keresni, hisz az ellés és szoptatás időszakában tényleg állandóan mellette kell lenni.
2009. szept. 1. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem kereste őket??? Két mopsz kutya nem pottyan csak úgy az égből, valakinek biztos hiányoznak!! Emlékszem hogy nagyon kerestek egy mopsz párt utána kellene nézni nem e ők azok.
2009. szept. 1. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
a kicsik elajándékozgatásában tudok segíteni, csak küldj kéépeket róluk..
2009. szept. 2. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van mopszom. Kertes házban lakunk, de bent van a lakásban éjjel meg ha hideg van. Sikerült valamit intéznetek? Írj privit és segítek, mert nekem rengetek ismerősöm szeretne mopszot.
2009. szept. 7. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze, ingyen mopsz mindenkinek kéne. Légyszíves, ha úgy döntesz, hogy elajándékozod, akkor ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel tedd, nehogy lelketlen szaporítók kezébe kerüljenek és a szukát agyon ellessék. Nagyon sok ilyen példa van. :-(
2009. szept. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!