Nekem van már egy mini yorkim, de vettem hozzá párt. (fiut) Mininek vettem, de 1 kg os, és 10hetes. A lány 70-80dkg volt 10hetesen. Lehet még mini a kisfiuból?
omg -.-'
kívánok sok türelmet annak aki erre válaszolni akar :)
1. A kanok mindig súlyosabbak, mint a szukák.
2. Mikor fogjátok végre felfogni, olyan, hogy mini yorkie NEM LÉTEZIK? Az csak a szaporítók (véletlenül se keverjük össze a TENYÉSZTŐVEL) egyik mézesmadzaga, amivel a (már neharagudj) de a buta embereket, akik nem néznek utána egy fajtának mielőtt vesznek, BUTÍTJÁK.
A mini yorkie a standard méret alatti példányok párosításából "jött létre", mert sok divatmajom élvezi, hogy minél kissebb kutyával szaladgálhat...
A kérdésed így tehát értelmét veszti, de igen, így is lehet standard alatti méret.
(azt csak merőben remélni tudom, hogy nem az lesz a következő kérdésed, hogy miként fogj hozzá a "tenyésztésükhöz)
Elnézést, ha durva voltam.
18/L
Sajna az előttem szólónak van igaza...
Úgy létezik MINI yorkie, mint fajta, ahogy az embereknél léteznek 1 méter magas nők és férfiak.
Pont olyan ez sajnos, mintha holnaptól az emberek azt tartanák cukinak, hogy egy kutya vak, és azt hinnék, hogy a vak yorkie az egy külön fajta, közben csak a magukat tenyésztőnek nevező állatkínzó kutyagyárosok pároztatnák a genetikailag hibás vak egyedeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!