Zöldfülű ékszerteknősöm van, most kb 7cm valószinű hogy lány. Milyen párt válasszak neki?
Zöldfülű? Az meg milyen? Én csak sárgáról meg piros fülűről hallottam...
És ezeknek a keveréke a narancssárga fülű ami természetesen nem hivatalas faj mivel csak tenyésztők tenyésztették ki, szval a természetben nem találod meg azt...
Tudsz mutatni egy képet a teknősödről?
Ez egy szép sárgafülű ékszerteki:)
Én azt mondom, hogy ha nem akarod egyedül tartani, akkor vehetsz mellé másikat. A legjobb, ha a saját fajtájából valót választasz, és lehetőleg hasonló méretűt.
Nem szokott probléma lenni a különböző tekik tartásából (nálam pl kínai csíkosnyakú teki él együtt egy vörösfülűvel), de arra mindenképp figyelj, hogy közel egyméretűek legyenek.
Legegyszerűbb, ha megkérdezel egy állatkereskedőt, de azt ahonnan vetted,ugyanis zöldfülű ékszerteknős tudomásom szerint nincs.. (pl. akik nagyon jók: Kisteki - DOhány utca 3.... Persze csak ha bp-i vagy:) Neten keress rájuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!