Kötődési tréning 3. hét. A kutya elkezdett nagyon rossz lenni. Ez normális ebben a fázisban, vagy én csinálok valamit rosszul?
Egy hónapja van nálam a kutyus, 2,5 hete csináljuk a tréninget. Eddig minden rendben volt, szót fogadott, ment a behívás, stb.
Tegnap óta viszont teljesen elkanászodott. Séta közben végig fegyelmeznem kellett. Ma pedig egyszer csak a séta vége felé elszaladt tőlem át az úttesten, és nem akart visszajönni sehogyan sem, kénytelen voltam utána menni. Megszidtam, megkötöttem és hazahoztam. Amúgy ma koplalós napja van, így nem volt érdekelt benne hogy vissza jöjjön... Még egyszer sem történt ilyen amióta nálam van. :( Kutyaszart is felevett és messziről hiába szóltam rá, oda kellett hozzá mennem hogy abba hagyja. Ilyen semvolt eddig.
Eléggé el vagyok keseredve, mert eddig olyan szépen haladtunk, azt hittem jó úton járunk. :(
Ez normális a tréningnek ebben a szakaszában, vagy én csinálok valamit rosszul???
Oksa, köszi az infót :)
Ma is tanultam vmit :)
Oktató nincs, sajnos nincs rá pénzem. Egy ismerősöm már mindhárom kutyájával végig csinálta,ő lát el tanácsokkal, csak most épp kórházban van, így nem tudok vele nagyon beszélni.
Az megnyugtató, hogy valóban szokott lenni ilyen mélypont, akkor remélem ez csak az. Vajon meddig fog tartani? Néhány nap csak?
Köszönöm a tanácsot, inkább nem engedem akkor most el a pórázról!
Heti 2x van koplaló napja. Ez egyrészt a tréning miatt is jó, másrészt a fogyókúrájának sem árt. Még a dokit is megkérdeztem, hogy nem gáz e, azt mondta, nyugodtan, főleg hogy túl jó súlyban van a kutyus, bőven van zsír amit égethet. :)
Alapvetően nem csak a behívás a gond, hanem úgy alapból engedetlen lett egyik napról a másikra. De most már javul a helyzet, sokkal jobb. :)
Azért még kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!