Normális, h ilyen gyorsan tanul a kutyám? (klikkerezés)
Tegnap előtt vettem egy klikkert. Tegnap megismertettem vele. Olyan hamar rájött, h KLIKK után kaja jön, de ez nem volt meglepő, már előtte síppal a behívást megtanultuk, de az is a 3. nap már olyan jól ment, h a figyelmét lekötő kapunk előtt elhaladó gyalogostól is el tudtam hívni vele.
Ma tanítottam neki az ülést, le is ült, K/J, és nem kellet 5 falat és olyan gyorsan ült le, h győztem klikkelni. Megyek 2 métert jön utánam és leül... De rögtön! Minden harmadik lépésénél leült. :-D
Holnap próbálom, hogy csak az "ül"-re üljön le. Vagy az már gyors?
Amúgy pénteken volt 1 hete, hogy elhoztuk egy menhelyről. Keverék, kb 10-11 hónapos fiú kutya.
okos kutya. Azért ne hidd, hogy a többi gyakorlat is ilyen gyorsan fog menni. A kutyád most azt hiszi, hogy a leülés a klikk és a kaja egyetlen és elválaszthatatlan folyamat. Azért ajánla fel neked ezt a viselkedést.
Ha ezt már úgy érzed tényleg tudja, majdnem biztos vagyok benne, hogy a következő feladat tanításánál is az ülést fogja elsőnek felajánlani.
Ha ennyire szereti a klikkert akkor tanítsd vele sokat, formáljatok, próbáljatok ki minél több mindent.
Bocsánat, nem tartozik a tárgyhoz:
Utolsó: ez nagyon jó :D Teljesen megjelent előttem "nagyi kutyája", aki végigpörgette az összes feladatot, hátha megy a klikk-kaja. Csúcs lehetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!