Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legveszélyesebb...

Melyik a legveszélyesebb kutyafajta?

Figyelt kérdés

Melyiket lehet könnyen betanítani, és aki szó nélkül engedelmeskedik még ha azt is parancsolom, hogy harapd át a torkát. Olyan érdekelne aki kiszámíthatatlan, agresszív és ha meglátják az emberek az utcán inkább átmennek az út másik oldalára! Talán a dobberman vagy a rotweiler?

Értelmes válaszokat kérek, fölösleges lefutni a te hülye vagy, minek neked kutya, kezeltesd magad...stb köröket, mert úgysem veszem magamra!

2009. aug. 30. 13:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiszámíthatatlan kutyát akarsz akkor megvan az esélye annak, hogy a te seggedet is szétrágja előbb utóbb :D ja és nem kell feltétlenül fajtiszta legyen a kutyád, hogy féljenek tőle, nekünk volt egy nagytestű keverék kutyánk, egyszer kivittuk az utcára és elengedtük a legelső szembejövőt megharapta, vmiért nagyon utálta az idegeneket(többször próbálták megmérgezni kerítésen keresztül, meg volt, hogy kővel dobigálták, valószínüleg ezért). Amúgy ha rádtámad késsel egy bodzaszedőbajnok és a kutyád megvéd , tegyük fel átharapja a támadó torkát, a fantasztikus magyar törvényeknek köszönhetőleg a kutyád el lesz altatva te meg börtönbe kerülsz... Egy nagytestű jóltáplált, edzett keverék kutya szerintem ijesztőbb mint a pittbull, a pittbull tényleg a legkeményebb kutya, de őt kutyák elleni harcra képezték ki, ezt leszámítva emberszerető fajta.Szerezz be egy veszett, idegbeteg rühös kutyát, attól is tutti fognak félni az emberek xD
2009. szept. 4. 21:17
 42/47 anonim ***** válasza:

Sok embert sikerült beugrasztanod a jó, megválaszolhatatlan kérdéseddel, gratulálok! :)

Bármely habzó szájú, veszett kutya ijesztő és agresszív, torokra veszélyes lesz, te járj védőöltözetben, oltasd be magad...

Ráuszíthatod majd mindenkire, legfeljebb nem érti meg, csak néz rád vizenyős szemekkel. És, sajnos, gyakran kell majd cserélned...

Arra figyelj majd, hogy min. középtermetű legyen, akkor észrevehetőbb lesz a feje is. Vmi drótszőrűt, szálkás szőrűt ajánlanék, minél ápolatlanabbnak fest majd, annál hatásosabb. Ne legyen fekete, akkor azt hiszik szektás vagy és kiröhögnek. Sajnos több tanácsom nincs.

2009. szept. 7. 06:57
 43/47 anonim válasza:
0%
nekem van egy bullterierem meg egy amcsi stafordom meg volt egy pitem és azt kell mondjam h ha bolond kuttya kell akkor bullterier de ha kezelhetö de parancsra egyböl támado akkor pittbull staffit nem ajánlom nem birja a fájdalmat és aki azt mondja h van olyan kutya amelyiket nem lehet arra megtanitani h parancsra harapjon az hülyeséget beszél és a doberman amugy nem jó választás eggy bulli elkapná és már vége is lenne amugy meg ha csak felvágni akarsz vele ink ne is vegyél kutyát igen is a pittel is min annyit kell foglalkozni mint egy pincsivel még többet söt a bulli még több figyelmet igényel mert az tényleg egy bolond kutya de ha nagyon sokat van vele foglalkozva akkor nagyon jó kutya lehet és a legtöbb ember ha akár milyen félelmetes kutyád van nem megy át a másik oldalra és a kutya tényleg nem golyóállo sőt puszta kézzel is nagyon nagy károkat lehet benne okozni szoval csak okosan h kinek engeded neki mer van nálla vmi tompa tárgy és a kutyának annyi
2010. aug. 25. 00:15
 44/47 anonim ***** válasza:
Egyszerűen el vagyok képedve. Ezért van ennyi felelőtlen kutya-gazdi, mert lövésük sincs, hogy milyen kutya való nekik. Először is, aki azt írta, hogy az agresszív kutya alapjában véve nem jelent semmit. Aki kutyakiképzéssel foglalkozik, az észreveszi azokat a korlátokat, amelyikkel az adott kutya éppen rendelkezik. Ezért nem hiszem, hogy az agresszív kutyát még agresszívabbá akarja tenni. Egy a lényeg, nyugodt és kiegyensúlyozott kutyát lehet tökéletesen jól kiképezni, de annak is nyilván akadnak korlátai. A doberman fél - hát ilyen hülyeséget is rég olvastam! A pit meg azért harap nagyot, merthogy olyan a pofája. Egy kutya vagy nagyot harap vagy egyáltalán semmit nem csinál. Nyilván a fogáskészséget lehet javítani felelős, következetes, fokozatos képzéssel. Minden kutyát ki lehet képezni, de nem mindegy, hogy kolerikus vagy szangvinikus a kutya. Ehhez mérten kell a képzési módszereket összeállítani. Az, hogy doberman v. roti: mindekét kutya nagyszerű kutya tud lenni egy felelős, nyugodt és következetes gazdával, de egy rossz gazda mellett, aki ráadásul hülyeségekre tanítja, maga az átok lehet. Ebben a reményben egyszer csak majd eljön az az idő, hogy szeretett honunkban is egyre több felelős kutyatartó lesz.
2011. febr. 23. 16:11
 45/47 anonim válasza:
én a kaukázusit ajánlom mert nekem is volt kiskoromba . Ő nem engedet senkit a közelembe csak a szüleimet és be se volt tanítva mert ez az ösztönébe van. De most 1 magyar vizslám van akit én tanítok és engedelmes, és idegeneket nem enged be már volt rá példa hogy be akart valaki jönni de már támadót is és inkább meg várt míg kimegyek. Így szerintem mindegy milyen kutyád van csak be kell tanítani.
2011. aug. 21. 22:33
 46/47 anonim válasza:
én is a kaukázusit mondanám .. nekem csak 4 hónapos wolt és amikor jött fel a willanyszerelő az udwarba egyből megtámadta az meg szaladt lefele a keritéshez xD amugy nagyon okos kutyus, és jóó nagy ez teszi egy kicsit ijesztőwé...(csak az enyém sajna fiatalon meghalt :( )
2011. aug. 24. 21:42
 47/47 anonim ***** válasza:
ez off lesz, de miért kell mindenhova w-t írni v helyett?
2011. aug. 26. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!