Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 év 4 hónapos kan Staffordshi...

1 év 4 hónapos kan Staffordshire Terriernek 46kg-os súly?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
nem lehet bully típusú már az előttem válaszoló emberek leírták hogy korcs kutyám van nem baj erre csak annyit tudok írni hogy sokótok örülne ha ilyen kutyátok lenne nembaj én ugyanúgy folgalkozok vele mint eddig a dp-ás válaszokat mert hagyjátok már csak szeretnétek hogy amiért nem törzskönyves a kutyám akkor már mindjárt pusztuljon el valami betegségbe nem baj ilyenek az emberek más kárára örülnek de az enyémre nemfogtok mert ez a kutya többet él majd mint a kárörvendő ellenségeskedő emberek :)
2013. jan. 19. 11:04
 52/68 A kérdező kommentje:
2013. jan. 19. 11:10
 53/68 anonim ***** válasza:
Nem értem a felháborodásod , ha nem birod a kritikát mért kérdezel? egyébként akik válaszolnak 98% nincs törzskönyves kutyája sőt lehet kutyája sincs. Az a lényeg neked tetszik mit foglalkozol mások véleményével? gondolom hobby kutyának vetted akkor meg teljesen mindegy milyen magas vagy hány kg. Azért por izület erősitőt adj neki mert azért ez nem kis suly .
2013. jan. 19. 11:41
 54/68 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kutya jó kondiban van, talán egy nagyon pici felesleg van rajta. Viszont egy biztos, tuti nincs 46kg, így tippre a magasság és a szélesség alapján olyan 35 körül lehet.
2013. jan. 19. 12:16
 55/68 anonim ***** válasza:
Nem tűnik egyáltalán túlsúlyosnak, sőt jol néz ki, és szerintem sincs 46 kg. Ekkora kb egy 46 kg-os kutya [link]
2013. jan. 19. 16:35
 56/68 zorco85 ***** válasza:
0%
sztem is pacek a kutyád.jó kondiba van.sok seg.fej mit okoskodik itt.pff néha az ilyen emberektöl vagyok ki van törzskönyve akkor huu de jó még akkor is ha semmi kinézete nincs a kutyának.ha meg nincs akkor az biztos csöves korcs...nyomjátok már el magatokat!!!4!!Barátom sztem komoly a kutyád és ne hallgas ezekre a sok idi.tára...ja tudod mi kellene még neki kupiroztatás..
2013. jan. 19. 21:38
 57/68 anonim ***** válasza:
Jah főleg hogy már illegális.. Okos gyerek vagy a hozzászólásból is látszik.. Neked kéne az ujjaidat kupírozni hogy ne írjál ekkora faxságokat. Egyébként meg a 46kiló egy stafira túlsúlyos.. az uccsó képek alapján egész jól néz ki de nekem még mindig sok kicsit.
2013. jan. 19. 21:58
 58/68 zorco85 ***** válasza:
0%
tényleg diesel nem mondod komolyan.huha ezt nem is tudtam.pfff ki vagy te.képzeld el tisztába vgyok vele augusztus 1-töl nem de!!!!és szted ha egy kutyának a standardjaba benne van hogy lehet kupirozott akkor mivan mr.seg.fej.régen lehetett most kitalálták az okosok hogy nem lehet...huha komoly.régen nem lehetett pit-et tenyészteni most meg már lehet.ez egy ilyen dolog hnap jön egy másik hül.e és kitalál vmi mást.Érted????
2013. jan. 19. 22:38
 59/68 zorco85 ***** válasza:
lol :)))
2013. jan. 19. 22:39
 60/68 anonim ***** válasza:
Mondatszerkesztés még mindig nem az igazi... Milyen pitbull tenyésztésről beszélsz ? :D ebben az országban csak minden 50. pit fajtatiszta és csak minden 10.nek van bármi köze hozzá... És nem akarom a kérdezőt sértegetni de a 46kilós stafi az nem stafi hanem egy új fajta... főleg ha még arányosan és jól is néz ki..
2013. jan. 19. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!