Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 év 4 hónapos kan Staffordshi...

1 év 4 hónapos kan Staffordshire Terriernek 46kg-os súly?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
a hétvégén csinálok róla új képeket és felteszem őket , nem gondoltam hogy ilyen vita alakul ki egy ilyen kérdésből de én voltam a hülye hogy így reagáltam rá de mindegy is már nem idegeskedek miatta elolvasok minden kommentet ami nem tetszik azt nem juttatom el a tudatomig azt kész köszönöm az eddigi hozzászolásokat
2013. jan. 17. 20:07
 32/68 anonim ***** válasza:
Akkor arra válaszolj kérlek hogy mostanában mit eszik, mennyit és mennyit és mit mozgatod naponta?
2013. jan. 17. 20:13
 33/68 A kérdező kommentje:
kilo joule nevű tápot kap napi 500 gr-ot 2 részletbe elosztva a mozgatás most már egy bő hónapja nemolyan intenzív a rossz idő miatt csak séta van előtte biciklizés de távot nemtudok mondani amíg bírta addig mentünk hazafele már sokszor húzós volt hazaérni annyira elfáradt
2013. jan. 17. 20:16
 34/68 anonim ***** válasza:

Belinkelnél valami infot erről a tápról?

Bocs az OFF-ért,de én erről még nem hallottam.Hol lehet megvásárolni?

Megfizethető,de tűrhető minőségű tápot keresek a bullterrier ivartalanított szukáimnak.

Jöhet PÜ is.

Köszönöm!

2013. jan. 17. 20:25
 35/68 anonim ***** válasza:

Először az mondanám hogy válts tápot. Nem igazán találok infót a tápodról... A jó minőségű tápokból kevesebb kell a kutyának, a te esetedben meg ugye a normál adaghoz képest is vissza kell venned. Minimum Dog Chow szintű tápot vegyél. Hidd el nem fogsz csalódni de csak fokozatosan állj át.

Én a helyedben csirke mellet adnék neki főve, répával és egy kis rizzsel egy ideig. Arra ügyelj hogy mindig kapjon zöldséget is. A mozgás ha már bejön a jó idő minimum 2 óra intenzív mozgatás legyen naponta. Egy 5-6 kilót fogyni kéne, ez a minimum.

2013. jan. 17. 20:28
 36/68 A kérdező kommentje:
8 hónapos koráig dog chow tápot vettem neki 600 ft-ért kilóját ami 2 napot bírt kicsit sokaltam és így találtam ezt a tápot a másik településen levő tápos boltba
2013. jan. 17. 20:31
 37/68 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsot de higgye el hogy nem zsíros a kutya nem áll fenn az elhízás veszélye de sokkal többet akarok vele foglalkozni és fogok is mert látszik rajta hogy most van olyan korszakába hogy ha most edzetném rendesen óriási lenne a kutya
2013. jan. 17. 20:34
 38/68 anonim ***** válasza:
Ne adj neki annyi tápot semmi szüksége rá. Gondolom addig enne amíg ki nem lyukad..:D
2013. jan. 17. 20:35
 39/68 anonim ***** válasza:
Ja egyébként súlyhúzáshoz nem kell jó idő azt akár bent is lehet csinálni ha van hely. Attól látható lesz a változás.
2013. jan. 17. 20:36
 40/68 A kérdező kommentje:
akkor szeretnék súlyhúzáshoz segítséget kérni a hám beszerzése után mi akövetkező lápás milyen súlyt válaszzak neki meg hasonlók
2013. jan. 17. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!