1 év 4 hónapos kan Staffordshire Terriernek 46kg-os súly?
Nem kívánok erről vitát nyitni, de azért csak leírom.
Képzeld, bizony TK-s kutyám van, aki 100% egészséges és az a fajtája ami, köszöni szépen :)
Másrészt én nem azt mondtam, hogy a te kutyád akkor már selejtes, semmi bajom ezzel. Nekem csak az nem tetszik, hogy semmi szűrése nincsen, hogy nem hordozója-e valamilyen örökletes betegségnek, ráadásul mint mondtad pit és staff keverék, ennek ellenére ahelyett hogy ivartalanítanád, még pénzért cserébe beteg kölyköket gyártasz a világra. A menhely tele van ilyen kölykökkel, bár gondolom ez téged nem érdekel, te elvagy a magad kis világában. Na mindegy, erről én nem akarok vitát nyitni, mert parasztnak lehet bármit magyarázni, te csak a szomszéd kertjéig látsz el.
Látom tényleg nem vágod. A futtatástól meg a gumizástól szerinted eltűnik a DP-t meg az OFA-t örökítő gén? :)
Na mindegy, a kérdésedre megkaptad a választ, úgyhogy ennyi.
Tudnál róla mostani képet mutatni?
Napi mennyit mozogsz vele?
Vedd vissza a napi adagját és etesd diétás táppal. Egyébként most milyennel eteted?
Egy ilyen kutyáról lepörög a napi fél óra intenzív biciklizés. Fuss vele de ne fél órát. 10 km-t simán futtathatod. Izmosíthatod súlyhúzással, erről olvashatsz a neten információkat. Ezeknek a kutyáknak rengeteg mozgás kell.
A szaporítós dologhoz meg nem igazán szólnék hozzá mert általában nem meggyőzhetőek az ilyen gazdák(remélem tévedek). De ha csak abból indulsz ki hogy a te kutyádnak mi lett volna a sorsa ha nem hozod el.. Szívedre vennéd hogy a te kanod kölykeinek is az legyen a sorsa... Nem tudhatod hogy mindenek lesz a gazdája. Annyi a kóbor kutya:( Azért a kis pénzért hidd el nem éri meg. Arról nem beszélve hogy kitudja milyen betegségeik lesznek. A te kutyád is megbetegedhet ha olyan szukával kerül össze..
"Én simán fedeztetném vele a szukámat. Sokakat nem érdekel hogy van-e TK-ja a kannak. Inkább az mennyire szép a kutya."
ez így van. a következő dolog, meg ami érdekelni fogja őket, az orvosi számla lesz, amin lehet hőbörögni, mikor a kutya 4 hónaposan diszpláziás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!