1 év 4 hónapos kan Staffordshire Terriernek 46kg-os súly?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 18:36
1/68 kira kenzo válasza:
Így ránézésre lehet sok, de.... Tudnál róla képet linkelni. Lehet hogy alkatához képest nem sok ez a súly, főleg ha kan. Gyönyörű lehet :)
2/68 anonim válasza:
Ha törzskönyves akkor sok.. Ha nem akkor még lehet jó is
3/68 anonim válasza:
Az rengeteg! Legfeljebb 35 kg-nak kellene lennie. A tenyésztő mit mond erre?
4/68 anonim válasza:
Van rajta egy kis plusz is, ahogy látom. :)
5/68 A kérdező kommentje:
Vártam már a tenyésztős kommenteket de nem tenyésztőtöl vettem hanem egy ismerősöm szuka pitje lett fedeztetve egy kan staffordal és ez lett a gyümölcse! :D
2013. jan. 17. 18:53
6/68 anonim válasza:
Akkor valami más is lehet benne, nem csak pit és staffi.
7/68 A kérdező kommentje:
Hát igazából ez már nemolyan friss kép már azóta hízott vagy 8-10 kilót de nem sok zsír van rajta ha van bár én nemlátok rajta most de majd a hétvégén csinálok új képeket csak nála 2 emberes munka mert nemelég hogy nehéz még hiperaktív is .
2013. jan. 17. 18:57
9/68 A kérdező kommentje:
Van benne még vagy 50 ezrem is a kaja meg a csonterősítő amit 1 éves koráig kapott . :)
2013. jan. 17. 18:58
10/68 A kérdező kommentje:
Tápot még mostis kap csak már nem kölyök tápot .
2013. jan. 17. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!