BARF-osok! Hol etetitek a kutyát?
Figyelt kérdés
Gobdolom, azok választják ezt az etetési módot, akiknek nem lakásban van a kutyájuk, ugye? Mert egy húsos nyers marhacsontot nem egyben nyel le a kutya. Azaz biztos lefekszik vele és úgy rágcsálja talán órákig. Viszont el nem tudom képzelni, hogy a kutya a konyhát vagy az előszobát napi etetés címén összekenje véres, nyákas húsdarabokkal... Szóval ezt hogy csináljátok?2013. jan. 16. 09:24
1/7 anonim válasza:
Leterítesz neki egy rongyot valahol és nem engeded le róla amíg eszik. Hát igen és alatta fel kell mosni :) Persze szerezhetsz olyat aminek az egyik oldala vízhatlan és akkor nem kell felmosni ^^ Már megoldás nagyon nincs. Esetleg nem adsz neki csontosat nagyon és kis darabokra vágod a húst :) Csontnak meg adsz neki nyak csigolyát az kicsi.
2/7 anonim válasza:
Nálunk az ebek már a 3. alkalom után megtanulták, hogy akkor nem piszkálom őket, ha kb a tányérjuk fölött esznek. :) Volt, hogy tettem le nekik még ilyen műanyag alátétet, de utálták, egyszerűbb, ha az ember felmos utánuk - mi lakásban barfozunk.
3/7 anonim válasza:
A csontot külön kapják meg, olyankor az előszobában van a helyük. Míg el nem fogy, addig ott kell maradniuk, ott könnyű felmosni is. Eszemben sincs kint etetni őket! Szigorúan tilos a mozgás az evés után még 2 óráig, az udvarban pedig ezt nem tudnám ellenőrizni és biztosítani.
4/7 anonim válasza:
Szállítóketrec vagy textilbox a megoldás nálunk, amibe egy régi törölközőt tetítek. A vacsit itt fogyasztja el, tudja, hogy itt nyugodtan ehet.
Másik megoldás, ha evés idejére a teraszra zárod - persze csak ha van. Amíg eszik esze ágában sem lesz ugrálni vagy szaladgálni, ha mégis, akkor már nem éhes.
Egyébként megoldás az is, ha kisebb darabokban kapja a kaját. Pl gondolom nem kap minden nap húsos marhacsontot vagy egész csirkét.
5/7 anonim válasza:
Le is teríthetsz valamit.
Az én kutyám a konyhában eszik, ott műpadló van. Eleve megmosom a husikat, így már nem olyan véres, csak nagyon minimálisan. Minden nap felmosok, ha netán belefeküdt a kutya, akkor áttörlöm őt is, ennyi a titka.
6/7 anonim válasza:
Van plédje a szobában. Azon rágja a csontját. A marhacupák amúgy sem véres.Padlóra nem is viszi a csontot, mert ott csúszik. Pléd meg cserélgetve , sűrűn. Evésnél konyha-linóleum, tál alatt nagy tányéralátét.Kaja után felmosás.
7/7 Szilvi & Argos válasza:
Én ugyan nem teljesen BARF-ozok, mert vmit főzök, vmit nem. Amit lehet, azokat felaprítom és keverem rizzsel-almával-répával, ezt eheti a konyhában. Amit nem tudok aprítani, azt a kertben kapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!