Minden körülmény adott, mégsem szabadna kutyát tartanom saját magam miatt? (bővebben lent)
Mindig is imádtam a kutyákat, az elmúlt pár évben pedig rengeteget olvastam róluk, néztem videókat, ezzel foglalkozó műsorokat, stb. A falkavezérség kapcsán azonban elgondolkodtam, hogyha kiegyensúlyozatlan személyiség vagyok, ezalatt azt értem, hogy néha magabiztos, határozott, máskor azonban bizonytalan, "gyenge", akkor hogyan tudnék egy kutyát irányítani. Ugyanez a kettősség igaz az energiaszintemre is, van, hogy nyugodt vagyok, de van, hogy túlpörgök. Ezeket meg lehet tanulni egy kutya mellett irányítani? Vagy így nem sok esély van rá, hogy majd én legyek a kutyám falkavezére 100%-ban? Remélem érthető, hogy mire szeretnék kilyukadni. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm az új válaszokat is!(: Van kutyánk, aki a szüleimmel lakik, de sajnos őt még teljesen más szellemben neveltük. Mármint séta, minőségi etetés, chip, minden rendben van, de akkoriban még nem volt ekkora irodalma a kutyatartásnak (vagy csak nem én követtem nyomon), most pedig nem hiszem, hogy elég, hogy amikor havonta hazajárok, olyankor erősítem, hogy én vagyok a falkavezér. Persze a semminél több. :)
De olyasmi helyzetre gondolok, hogy például ha sétálunk és jön egy idegen, nem éppen jól szocializáltnak tűnő kutya, akkor tudom, hogy nem szabadna bepánikolnom és próbálom nem is azt mutatni, de ettől még valószínűleg érzi, hogy én is betojtam egy picit. :)
7. válaszoló, a fajta választással kapcsolatban...Sajnos a legnagyobb szerelmeimről már lemondtam pont emiatt (husky, amerikai bulldog,aussie), nagy szerencsémre viszont alapjában véve keverék párti vagyok, mivel a mostani kutyám is az. :) Bár ő sem egyszerű eset. :) Szóval a vége gondolom, úgyis majd egy menhelyi egymásra találás lesz. (:
Leírás: Mókust több napon keresztül látták az utcán csavarogni, majd behozták hozzánk. Tüneményes, édes kislány, hízelgős, bújós gyönyörűség. Más kutyákkal remekül kijön.
Méret:
-- közepes/kicsi
Fajta:
-- keverék
Ivar:
-- szuka
Születési idő:
-- 2012-05-01
Megtalálás helye:
-- Nyergesújfalu
Menhelyre kerülés ideje:
-- 2013-01-01
Elvihető:
-- menhelyünkről, ivartalanítás után
(Felhívjuk figyelmeteket, hogy az adatok frissítése időt vesz igénybe, ezért kérjük mindenképpen érdeklődj telefonon keresztül, hogy a kutya a menhelyen van-e még!)
Ha örökbe szeretné fogadni a kutyust, hívjon minket a 06(30)235-2795-ös telefonszámon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!