Husky vagy border collie?
KEDVES KÉRDEZŐ.
tanácsot kértél ,és mi akik leirjuk tapasztalatainkat , vagyunk olyan rendesek, hogy megosztjuk veled az információt, a tudásunkat , lehet ,hogy te ezzel nem értessz egyet.
de, nem a veled egyetértőket kérdezted, hanem a kutyásokat :)
a mában gondolkodsz, mi pedig a jövőröl írunk .
mindkét kutyafajta, napi sok óra foglalkozást igényelne ideális esetben .
neked most van erre időd,meg haverok-fanta -buli :)
és 3 év mulva ?
Szia!
Nekünk volt gey Husky pár nagyon gyönyörűek vaoltak-.
De nem túl okosak, velük nagyon sokat kell foglalkozni. Viszont nagyon aranyos és játékos kutyák. A Collirol azt olvastam hogy nagyon okos kutyák /nekem a kedvenve fajtá-m és én is ilyet szeretnék egyszer/. De ennek ellenére nem bántuk meg a Haskyt.
Szia!
Nekünk volt egy Husky pár nagyon gyönyörűek vaoltak-.
De nem túl okosak, velük nagyon sokat kell foglalkozni. Viszont nagyon aranyos és játékos kutyák. A Collirol azt olvastam hogy nagyon okos kutyák /nekem a kedvenve fajtá-m és én is ilyet szeretnék egyszer/. De ennek ellenére nem bántuk meg a Haskyt.
húúha! nehéz választás, mert én is mind a kettőt imádom! de lehet hogy a husky jobban, mert azok jobban hasonlítanak a farksokra ^^
tehát: én a HUSKYT javaslom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!