Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni az agresszív...

Mit lehet tenni az agresszív kutyákkal?

Figyelt kérdés
Pontosabban arról lenne szó, hogy pont a kislányom ovijának az utcájában van pár ilyen kutya. Nem lehet elmenni a kerítés mellet mert azonnal örjöngve ugatnak, se a túloldalon ezért a szülők a babakocsikkal az úttesten máskálak. Na ez megint igencsak balesetveszélyes. Már telefonáltunk az önkormányzatba de ott nem tehetnek semmit. Akkor mi van? Csak tűrni lehet, amíg el nem üt valakit az autó??
2013. jan. 9. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%

És nem véletlenül kattantak meg a megkötött kutyák régen sem.Csak akkor ennek még nem volt ekkora híre,mint ma.

Zsákszámra dobálják ki a megkínzott kutyákat,kortól és fajtától függetlenül és szinte semmi következménye nincs a dolognak.Ami a tv-be bekerül töredéke a valós dolgoknak!!A csonkított,torok vágott,agyon éheztetett kutyákkal és más állatokkal ki fog törődni?Mert nem a kérdező,az tuti :)

Vajon akkor egy állatbarát miért ne kampányolhatna az ilyen kerítésrugdosó "anyukák" ellen?

„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi ;)

2013. jan. 10. 23:10
 22/27 anonim ***** válasza:
38%
Régen azért kötötték meg a kutyákat, mert az egy elmaradott, barbár világ volt. Még most is ez az általános, de fejlődünk. Néhány generációváltás még bekövetkezik, és szerintem a póráz is lekerül róluk, bár mi azt már sajnos nem érjük meg.
2013. jan. 10. 23:12
 23/27 anonim ***** válasza:
55%

Semmiféle állatkínzásról nem volt szó. De Gandhi indiai volt, és ott a szent tehén ugyebár. De mi magyarok vagyunk, nem tűnik fel? Mi pedig megesszük a csirkét, a disznót, a marhát mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.

Te nagy állatbarát! Kampányolj az anyukák ellen. Hátha az önkormányzatok kitiltják a babakocsis anyukákat a kutyás utcákból. :-D

"Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette az anyát" (zsidó közmondás)

2013. jan. 10. 23:28
 24/27 anonim ***** válasza:
44%
:D Azért én Ghandi-t nem venném egy lapra egy zsidó közmondással.Bár a végén még az is kiderül,hogy antiszemita is vagyok,nem csak anyagyűlölő.:(
2013. jan. 10. 23:43
 25/27 anonim ***** válasza:
66%
Én úgy látom, hogy az anyukák mostanában elég sokat hisztiznek. Nem a kutyák miatt, hanem úgy általában.
2013. jan. 10. 23:45
 26/27 Szilvi & Argos ***** válasza:
66%

KÉRDEZŐ, MÉGIS MI A FÉSZKES FENÉT AKARSZ???

Ne tartsanak az emberek már kertes házban sem kutyát???

Komolyan mondom, írd már le kérlek, mik az elképzeléseid!!! Tényleg érdekel

2013. jan. 11. 12:57
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
Én tudom mit akar a kérdező! Amit az egyik utcabei nálunk: oldjam meg, hogy a kutya ne tudjon a kerítésem közelébe menni, mert zavarja, hogy ugat, amikor ő elmegy előttünk. Mondtam neki, hogy saját telkemen belül oda megy a kutya ahová csak akar, ő meg kibírja azt a 15 másodpercet, amíg elmegy előttünk, főleg ha leszokik arról, hogy megálljon a kutyával szemben és percekig ordibáljon vele, hogy "csönd legyen te büdös dög!"
2013. jan. 11. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!