Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni az agresszív...

Mit lehet tenni az agresszív kutyákkal?

Figyelt kérdés
Pontosabban arról lenne szó, hogy pont a kislányom ovijának az utcájában van pár ilyen kutya. Nem lehet elmenni a kerítés mellet mert azonnal örjöngve ugatnak, se a túloldalon ezért a szülők a babakocsikkal az úttesten máskálak. Na ez megint igencsak balesetveszélyes. Már telefonáltunk az önkormányzatba de ott nem tehetnek semmit. Akkor mi van? Csak tűrni lehet, amíg el nem üt valakit az autó??
2013. jan. 9. 20:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ja, és nem parázásról van szó, mert 20 évig voltak kutyáim, kutyaiskolába, kutyamenhelyekre jártam, rohadtul nem félek a kutyáktól. Hanem idegesít, és kinyílik a bicska a zsebemben, hogy a rohadt dög megugatja a babakocsit. A szembe szomszéd rottweilere is rárontott a kerítésre, amikor a babakocsit toltam mellette, és mint az őrült elkezdtem rugdosni a kerítést, mint valami állat és öröm volt nézni, hogy a köcsög rotweiler behúzta fülét, farkát és elsunnyogott a kerítéstől. Azóta a szembe szomszéd kutyája nem is jön oda ugatni, mert fél tőlem.
2013. jan. 10. 17:13
 12/27 anonim ***** válasza:
13%

3-as vagyok.

Az ember annyiban különb az állattól, hogy nagyságrendekkel értelmesebb.

Az ember létrehozott civilizációt, technológiát, az állat nem.

Nekem senki ne jöjjön azzal, hogy a kutya csak a területét védi.

Védje a kerítéstől befelé, de ne szóljon egy szót se amiatt, ami a kerítésen kívül történik.

Én azóta utálom a kutyákat, hogy egyszer kocogás közben elmegyek egy kerítés mellett, kutya őrjöng. Megteszek még egy fél lépést, kutya feje már kint van alul. Szerencsére nem tudott kijönni, de szerintem igenis csorbulnak a jogaim azáltal, hogy a dögnek nem taníthatok engedelmességet úgy, ahogy én akarok, mert neki is vannak jogai.

2013. jan. 10. 18:23
 13/27 anonim ***** válasza:
14%

Kedves kérdező

Te egy igazán hibbant gyerekimádó ember lehetsz,de ez nem a te hibád.És ilyen hozzáállással fogod majd nevelni a gyereked,hogy szeresse az állatokat,köztük a kutyákat is?

Biztos sikeres anya leszel.

A kutya dolga,hogy ugasson.Az ő területe előtt haladsz el,ő nem tudja,hogy nem hozzájuk mész,így figyelmezteti a gazdát,vagy a házban lévőket,hogy vki közeledik.TELJESEN NORMÁLIS.Én személy szerint többre értékelem az állatokat,mint az emberek zömét,mert ők nem ilyen felszínes önző dögök,mint az ember.

De próbálkozzál csak az önkormányzatnál,hátha miattad meg a gyereked miatt lesz szankcionálva a kutyák tartása abban az utcában.Nevetséges vagy.Bár,ha valóban történne intézkedés én szégyellném,hogy itt élek.

Az albérletes hirdetésednél,hogy kutya-macska-gyerek nem jöhet,nem gondolnál arra,hogy vmi oka lehet annak,hogy nem jöhetnek?

Ja,meg szerinted a kutyáknak nem zavaró egy ordító visítozó gyerek? Én meg ezektől vagyok kiakadva,hogy sétálok a kutyámmal,és a kedves felelősségteljes anyuka,a rohangászó visítozó kölykére nem tesz pórázt meg szájkosarat és hagyja,hogy jöjjön a kutya felé,mint vmi dömper.De az elvárás megvan,hogy a kutya tűrje el ezt minden arra járó gyerektől.Na persze :)

2013. jan. 10. 19:29
 14/27 anonim ***** válasza:
14%

Már ne haragudj,de sztem te vmi megszállott állatgyűlölő vagy.Hogy lehet ilyet írni,hogy ki kéne irtani a macskákat?

A gyerekednek nem kívánok semmi rosszat,épp elég,hogy ilyen anyja van...További szép napot,remélem egy menhely is költözik mellétek :)

2013. jan. 10. 19:34
 15/27 anonim ***** válasza:
41%

14-es, akkor ennyi erővel, hogy mondhatja bárki is azt, hogy ki kellene irtani a patkányokat?

Az egy dolog, hogy a macska elfogadhatóbb állat mint háziállat, de amikor sok van belőle és kóbor, akkor ugyanolyan hatásai vannak, mint a patkánynak, ahogy a kérdező is leírta.

2013. jan. 10. 20:20
 16/27 Szilvi & Argos ***** válasza:
44%

Most már világos...elhiszem, hogy rossz lehet szerencsétlen gyereknek, hogy hirtelen ébred fel...de ennyi erővel felébredhet hirtelen dudáló autótól, kiabáló embertől, rendőrautó szirénájától, stb...Azért el kell fogadni, hogy TÁRSADALOMBAN élünk! Engem is millió dolog idegesít, ha éppen rossz hangulatom van.

Mégse hőbörgők...maximum magamban :D

Ha ennyire zavar, költözz egy tanyára, ahol km-es körzetben SEMMI nincs ;)

2013. jan. 10. 20:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Ti hős falkavezérek, akik annyira véditek a kutyáitokat!!! Miért nem költöztök össze egy farkascsordával??? Na szóval száz szónak is egy a vége, hogy a mai Magyarországon ELVÁROM, HOGY AZ ANYASÁGOMBAN TISZTELJENEK, A CSALÁDOKAT ÉS A GYEREKEKET VÉDJÉK ELSŐSORBAN, ÉS NE AZ ÁLLATOKAT TEGYÉK A CSALÁDOK, ANYÁK, GYEREKEK ELÉ!!! Majd a mi "maszületett báránykáink" (a most született gyermekek) hasznos tagjai lesznek a jövő társadalmának: ügyvédek, orvosok, utcaseprők lesznek ezekből a kis dömperekből, akikre pórázt és szájkosarat kéne tenni. És majd ők fogják megoperálni az ilyen falkavezér szellemiségű emberek szívét, és ők fogják megvédeni a falkavezér szellemiségű emberek ügyeit, és majd ők fogják eltakarítani a falkavezér szellemiségű ember eldobott szemetét.
2013. jan. 10. 22:20
 18/27 anonim ***** válasza:
39%

Ebben mi a falkavezérség?

Elvakult vagy,ennyi az egész.A kutyákat teszed felelőssé a saját hülyeséged és az egekbe érő elvárásaid miatt.Amiről nem ők tehetnek,de könnyebb a védtelenre mutogatni:) Ismét egy remek példa vagy arra,miért költöznék inkább egy farkasfalkába,mint élnék olyanokkal összezárva,mint te.

Nem minden a terhes nőkről,anyákról és gyerekeikről szól,csak ezt ők hajlamosak elfelejteni.

ÉN átadom a helyem,bármilyen tömegközlekedési eszközön,akár terhes nőnek,kisgyerekes nőnek,babakocsis nőnek,de még az időseknek is,illetve bármi olyan helyzet van,amiben rajtam múlik a fent említett emberek kényelme,akkor én előtérbe helyezem őket.Viszont akkor a másik oldalnak is tisztában kéne lenni azzal,hogy a gyerek - abból kifolyólag,hogy még GYEREK - nem képes megítélni,hogy egy kutya veszélyes is lehet,mert fél tőle,megijed,vagy mert területét védi..stb. ezért a szülőnek kellene rá jobban odafigyelni. De ez sajnos bizonyos körökben luxus.

2013. jan. 10. 22:30
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
# 17, szóval te is egy vagy az ilyen idióta modern anyukák közül. A te fajtád az aki a kerítesemet veri bottal miközben a gyerekét tolja babakocsival előttünk, a kutyák meg örjöngenek! Sajnálom szegény gyerekedet, képzelem milyen felnőtt lesz belőle ilyen szülő mellett! Szerencsére senkit sem érdekelnek a te elvárásaid! Nem szólhatsz bele, hogy az ember saját telkén tartott kutyája ugasson-e vagy sem.
2013. jan. 10. 22:34
 20/27 anonim ***** válasza:
34%

19: Igazat adok a kérdezőnek. Azért sok mindenki vitatkozna veled, asszem. Úgy érzem nincs igazad. Nem véletlenül kötötték meg régebben a kutyákat.

Az előző hozzászólónak: itt nem nem-odafigyelésről van szó, te csak el akarod terelni a vita fonalát. Pontosan arról van itt szó, hogy a kérdező gondos szülő, és igenis, hogy odafigyel a gyerekére. Nem kéne ennyire az ebek jogait védeni.

2013. jan. 10. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!