11/20 anonim 

válasza:

hogy nem döglenek meg az ilyenek!!!!
13/20 anonim 

válasza:

Ez borzasztó!Ezt én már nem tudom elhinni!!:S Ezek nem emberek,akár részegek voltak akár nem,normális ember még nem is GONDOL ilyesmire...Hová fajul ez a világ??Az emberek nem csak egymással kegyetlenek,az állatokkal is,akik előtte megbíztak bennük,hűségesek voltak hozzájuk...Semmit sem ártott nekik ez a szerencsétlen kutyus,csak "jó mókának" tűnik megkínozni egy állatot???És még ezek a disznók rinyálnak,hogy jajjj nincs otthonom kegyetlenek az emberek hogy nem segítenek... Ugyanezt tenném azokkal az undorító embernek nem mondható személyekkel,akik ezt elkövették azzal az állattal.3 év szabadságvesztés[akár???] ha rajtam múlna,miután ugyanezt megcsinálták volna velük,minimum 8-10 évet kapnának...Sőt a börtön után bezáratnám őket diliházba mert nincs minden rendben...És ha az után a 3 év után kiengedik őket?? Mi van ha még1szer megcsinálják ezt,vagy esetleg hasonló dolgokat???Szörnyű milyenek az emberek...Nah egyik válaszoló írta a szőrméket meg az állatkísérleteket...Egyszerűen nem tudok erre már mit mondani...Nagyon elszomorító:'(
14/20 anonim 

válasza:

Ilyen esetekben a szemet-szemért elv híve vagyok, nyakonszúrni mind a 2-t hatszor, hátha túlélik, ha nincs akkora szerencséjük mint ennek a drága kutyusnak és megpusztulnak akkor így jártak. Remélem mihamarabb felépül és szerető gazdihoz kerül!!!
15/20 anonim 

válasza:

szegény kutya! ha ilyeneket hallok sírok mint a fene! láttátok már ezt a filmet? hova tart ez a világ... állatkert, cirkusz, kóborállatok állami "befogadása". KAMU ha szerencséjük van, akkor humánus eutanázia, ha nincs torokelvágás! bundagyárak... végbéli áramütés, (pl.:kisfarkas ráharap evasrúdra, fenekébe is vasrudat dugnak, és átmegy a testén az áram) van, mikor nem öli meg azonnal, meg kell ismételni! a nyúzott állatot összedarálják, odaadják a többi halálára váró állatnak! :'( 100 éve még nyoma sem volt ilyennek!
17/20 anonim 

válasza:

komolyan mondom az ilyeneket ki kellene herélni. úristen de ideges lettem. :Á komolyan. amúgy nem hallottam, de ezzel a két alkoholista barommal kellett volna így elbánni. nem ítélem el elsőre a hajléktalanokat, de az ilyeneket nem tudom nem elítélni...:@
18/20 A kérdező kommentje:
Teéjesen egyetértek veletek, egyszerűen nem tudok erre már mit mondani, undorító hogy az emberek mit meg nem engednek maguknak. "Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat". Ez teljesen így van. Valamelyik nap írta itt egy kérdező, hogy az állatorvosnál látott egy kénsavval lelocsolt kutyát. Nem hiszem el, hogy ilyenek vannak. És lesznek is, amíg csak 2-3 évet kaphat ezért az ember. És általában nem kap semmit. Eddig a max büntetés 5 hónap volt, annak aki a szegény idős ír szettert kidobta az emeletről. 5 hónap könyörögöm? 50 év inkább! És az a csodálatos a kutyákban, hogy a 90%-uk még ezután is bízik az emberben. Hogy lehet ezeket a fantasztikus állatokat bántani?
2009. aug. 27. 21:08
19/20 anonim 

válasza:

20:30 : a filmet durván 15 percig bírtam nézni, borzasztó!!!!!!!!! :-( (((azóta sírok!! érzékeny embereknek nem ajnálom!! :-(
20/20 anonim 

válasza:

Én végig néztem a filmet(bocs az offért első válaszoló vagyok) teljesen kiakadtam nagyon elgondolkodtató volt de siró görcsöt kaptam pár résznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!