Tanácsos-e egy 5 éves tengerimalac fiú mellé egy fiatal törpenyulat (fiút vagy lányt) venni? akkor is várom a válaszokat ha már volt, vagy ha még nem volt, de már hallottatok ilyen esetről.
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 14:14
1/5 anonim válasza:
Én erről azt hallottam/olvastam, hogy nem tanácsos, mert a nyúl könnyen megrughatja a malacot, ugyanis egy nyúlnak nagyobb a mozgásigénye. Viszont állatkereskedésekbe gyakran látom őket együtt, de szerintem hosszabb időre együtt tartani egy nyulat és egy malacot nem ajánlott.
Ha társat szeretnél a malacodnak egy másik malac a legjobb megoldás, vele játszani is tudna. Ha vennél mellé egy fiatal fiú malacot picik sem születnének és egymás társai lehetnének. Biztosan összeszoknának és össze is barátkoznának!
Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Szia! Tengerimalac tenyésztő ismerőseim kifejezetten ellenzik a tengerimalac együtt tartását más állatokkal. A nyuszinak teljesen más a kommunikációs rendszere, nem értik meg egymást a malaccal. Egyiküknek sem lenne jó!
3/5 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy nem szabad malacot nyuszival együtt tartani.
4/5 anonim válasza:
Tengerimalacom és a nyuszim évekig laktak együtt. A tengerimalac volt először és mellé kaptunk ajándékba egy nyuszkót. Imádták egymást, a malac mindig úgy aludt, hogy a nyuszi hátán feküdt keresztbe (ha érdekel tudok képet is küldeni :) ). Ha kivetted valamelyiküket a másik elkezdte keresni ezerrel. Sajnos a malacka elpusztult (nyári délutánonként egy "kerti lakban" voltak kinn, és megszökött, a szomszéd hülye kutyája pedig elkapta). Nyuszkó még napokig kereste :((((
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
ha van képed akkor felőlem küldheted:))
előre is köszi
2009. máj. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!