Milyen rágcsáló fér meg 1 tengerimalac mellett?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék még egy tengerimalacot ( illetve anyuék nem engedik ) ezért kérdem, hogy milyen állatot visel el maga mellett a tengerimalac.2011. nov. 14. 14:41
1/9 anonim válasza:
Sajnos kizárásos alapon még egy tengerimalac. Egyéb rágcsálót azért nem javaslok, mert egészen más a bioritmusa, mint mondjuk a nyúlnak és más az étrendje is. Azonkívül a malacka csak malackául tud kommunikálni.
2/9 anonim válasza:
Nem szabad mellé tenni más fajta rágcsálót. Csakis tengerimalacot.
3/9 anonim válasza:
Én törpenyulat tartottam együtt két malackával egy hatalmas ketrecben.Ha egyiküket kivettem, a másik kettő máris nyújtózkodott, visított, hogy ők is jönnének.
A malac remekül megvan a nyúllal.
Mindhárom állatka hím volt, sosem volt baj, és nem kölyökkorukban kerültek össze!
4/9 anonim válasza:
Ne tarts mellette mást, nem is értem mást megengednének??
Amúgy más táp kell egy nyúlnak/hörcsögnek/degunak, más ketrec felépítés, más életritmus.... de a fő, a táp!
5/9 anonim válasza:
Tengerimalac mellé sajna csak tengerimalac való és ami fő azonos nemű!
6/9 anonim válasza:
Tengerimalac mellé törpenyuszit vehetsz...nagyon jól megvannak egymással, főleg ha fiatal korban összeszoktatod őket.(de tényleg törpe legyen mert ha túlságosan megnő agyonnyomja a malacodat.):D
7/9 anonim válasza:
Nem értem egyes emberek mit értetlenkednek! Malacot és nyulat nem lehet egyben tartani! A nyulak összetaposhatják a malacot, ráadásul ahogy előttem már többen megírták, teljesen más a táplálékuk/életritmusuk/életterük! Ha nem engedik a szüleid, hogy másik malacot tarts, akkor ajándékozd olyannak, aki tarthat többet, te meg vegyél két hörcsögöt!
8/9 anonim válasza:
Csendben jegyzem meg a hörcsögöt nem szokás párban tartani. neki remek egyedül is...:)
9/9 anonim válasza:
Azért írtam, hogy kettőt, mert úgy tűnik minden áron több kisállatot szeretne.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!