Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Büntetnek azért, mert nem...

Büntetnek azért, mert nem pórázon sétáltatom a kutyát?

Figyelt kérdés
elég ha csak a nyakörv van rajta?
2009. aug. 27. 10:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg büntetnek érte, de gyakorlatilag a kutya sem foglalkozik vele. (Nálunk legalábbis nem!)
2009. aug. 27. 10:19
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzati szabályozástól is függ. Elvileg közterületen csak pórázzal viheted és büntethetnek is érte ha nincs rajta. A nyakadban azért legyen ott, hogy bármikor megköthesd.
2009. aug. 27. 10:20
 3/31 A kérdező kommentje:
értem,köszi a válaszokat
2009. aug. 27. 10:22
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bűntethetnek, de nem nagyon szoktak. Azért mindíg legyen nálad póráz.
2009. aug. 27. 10:44
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, és nagyon helyesen teszik. A múltkor a parkban voltam, 4 hetes babám a babakocsiban aludt, és egy szabadon eresztett eb egyenesen nekiugrott a kocsinak,majd fel az ölembe, a baba felébredt és ordított, a kutya gazdija még csak annyit sem mondott, hogy elnézést.
2009. aug. 27. 10:47
 6/31 A kérdező kommentje:

ehhh...:S az elég kemény,sajnálom:S

én biztos,hogy azzal fogom sétáltatni =)))

mondjuk 2 kil sinc a kutyu,, xD de akkor is

2009. aug. 27. 11:00
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden megbüntették 10000 forintra egy amstaffos ismerősömet, mert nem volt a kutyán szájkosár, pedig pórázon sétáltatta. Ha az ebrendeletben benne van, büntethetnek.
2009. aug. 27. 11:31
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

10.47

Nekem van kutyám és a frászt kapom az olyan gazdiktól, amiről írsz. Miattuk rossz a kutyás réteg megítélése.

én kérek elnézést a nevében. :(

2009. aug. 27. 11:52
 9/31 anonim ***** válasza:
4%
Sajnos nem veszik elég komolyan ezt a büntetést. 2 kutyám van, akik tényleg csak erdőben, patak parton vannak elengedve, de amint látom, hogy jön valaki megfogom őket. Engem is nagyon felháborít mikor a gazdik csak sétálnak, beszélgetnek a kutyák meg rohangálnak minden felé, mindenkihez odamennek (és nem érdekel, hogy cuki és csak barátkozni akar), ráugrálnak az emberre (elég kellemetlen mikor reggel indulok munkába kicsípve és a kutya sárosan a nyakamba ugrik, mert nincs megkötve, én meg azért kések el munkából, mert öltözhetek át), utálom mikor a kutya póráz nélkül kiront a lépcsőházból és telibe hugyozza a ház falát és még sorolhatnám. Én örülnék, ha tényleg keményen büntetnék azokat a gazdikat, akik póráz nélkül sétáltatják a kutyáikat.
2009. aug. 27. 12:58
 10/31 anonim ***** válasza:
58%

Igen kötelező lenne, de senkit sem láttam még aki etz figyeli itt a főváros mellett, nálunk.

Kedves 10.47! Én meg azt utálom amikor a nyugotan mögöttem sétáló, ülő kutyáim orra előtt gyerekek rohangálnak, visítoznak, és anyukával egyetemben önhatalmúlag, engedély nélkül elkezdenek kutyázni az én állataimmal! És aztán még én vagyok a hibás meg jön a nagy sírás, mert a kutyáim nem szeretik az idegeneket! Csakhogy mire szólnék hogy nem kéne ezt, addigra már ottteremnek és hozzáértnek! :@ Ez miért nem számít? Miért csak a póráz nélküli kutyák akik rádugrálnak??

2009. aug. 27. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!