Miért akarják egyesek elriasztani a kutyatartástól az érdeklődőket?
azért, mert valahol kell hencegni a 300.000 forinttal :D ismerek kutyatartót, akinek világéletében mix kutyái voltak, még az alapokat sem vette meg neki, aztán egyszercsak pénze lett fajtatiszta kutyára, a mixeket odaadta valami jöttmentnek, mindenből a legdrágábbat vette, onnantól lenézi azt, aki nem költ ennyit a kutyájára, mert szerinte az összeg az megegyezik a kutya boldogságával, illetve a felelős állattartással.
ha az emberek elköltenek 300.000 forintot, néha visszaigazolást akarnak arról, hogy jól tették, és bólogatójánosokat is persze. attől függetlenül az említett tag szar gazdi, pedig rengeteget költ a kutyájára. én ha átlagban havi 5ezret költök, akkor sokat mondok, de a kutyám boldog, és egészséges.
Nem tudom mire érted pontosan, hogy 300.000. A kutya ára? Vagy az évi tartási költség?
Itt rengetegen érdeklődnek arról, hogy milyen kutyát vegyenek (vagyis minimális elképzelésük sincs) vagy hogy a kinézett fajta mennyibe kerül. Meg kell nekik mondani, hogy mennyibe kerül (szinte kivétel nélkül 100.000 felett), hogy tudják, hogy amit az expresszen látnak kiskutyát 20-30-40 ezerért az nem éri meg az árát, ne onnan vásároljon, ne szaporítsuk a keverékeket meg a gyenge kutyákat.
Én a magam részéről mindig ajánlom a menhelyeket és a fajtamentőket, más a helyzet ha a gazdi csakis fajtatisztát akar, meg csakis kölyköt, meg "újonnan". Akkor viszont fizesse meg az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!