Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon nagyon szeretnék egy...

Nagyon nagyon szeretnék egy kiskutyát de a szüleim nem engedik? Mar mimdent bevetettem sirtam kerleltem igérgettem de semmi!

Figyelt kérdés
12 eves vok 6 eve kutya az almom mindent tudok roluk allatorvos szeretnek lenni olvasok tvben nezek kutyakrol mindent kerteshazben lakunk hetalvo vok de koran felkelnek tanitanam ot!?de nem engedik mert megyunk nyaralni de en nemmennek es setaltatnam!! meg a nagymamam az egesz hiba forrasa mert ossze fossa a viragait!! elegem van!! kaptam egy macskat azt is ellenezte o most meg annyira szereti hogy kenyezteti meg minden!! segitsetek rajtam!!!!!!
2013. jan. 4. 20:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Minden szülő azt mondja, h nem lesz.kutya.:/ velem is ez volt aztán láttak egy kölyökutyát és látták, h mennyire szeretem meg szeret o is engm aztan rogton. "nem kéne otthonra egy kutya" en rogton "de hogy nem:D" es lett nekem is egy kutyusom.:)
2013. jan. 8. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!