Nagyon nagyon szeretnék egy kiskutyát de a szüleim nem
engedik? Mar mimdent bevetettem sirtam kerleltem igérgettem
de semmi!
21/31 A kérdező kommentje:
es egy kolyok kutya lenne jo mer a menhelyen kolykok nincsenek.
de ha vaki ingyen felajanl egy hirdetest a kornyekunkon akkor ingyen vagy nagyon olcson elvinnenk
Vedd meg akkor a sajat penzedbol ha pld gyujtogetsz.:D es ha a szuleidnel semmi sem.valik be akkor esegsztrajk? :'D najo ez csak.poén nos és ha házimunkában segítenél biztos dijazna anyukad.:) tenyleg írtal nekik egy "levelet" amiben leíurod, h miben előnyös a kutyus? :)
2013. jan. 7. 16:20
Amúgy meg játékokat is tudsz készíteni vagy a 100forintosba veszel.egy kislabdát.:) kaját lehet jot de olcsot is venni.:)) meg persze maradekok meg csontok.:) csak ne sírj nekik mert az csak idegesíteni fogja őket, h anyudék látják, h mennyire elszánt vagy akkor biztos megfogják engedni...vagy állíts be hozzájuk egy kutyussal azt már nem tudják vissza utasítani.xD egyébként tesód is szeretne? Mert akkor már letten vagytok.;D es biztos van valaki a csaladodban aki allatosabb öt is könnyebben rá tudod venni.:D
2013. jan. 7. 16:25
A beagle nem ugatós (: egyik kutyát sem lehet így bekategorizálni, hogy ez ilyen az meg olyan... olyan lesz amilyenné neveled.
2013. jan. 7. 16:40
képzeld el vannak kölykök legtöbb a menhelyen.vagy szétnézel a kiskutya.hun vagy az expresszen és tucatszám találsz ingyen elvihetző kiskutyákat
2013. jan. 7. 19:37
26/31 A kérdező kommentje:
koszi szepen!! es igen osszeszamoltam.
de nekem tenyleg jo lenne nert elegge maganyos gyerek vagyok. szabadidomben inkabb egyedul olvasok mint a baratnoimmel jatszok.
de neha amikor elgondolkozom este ezen az agyamban neha elsirom magam mert annyira szeretethianyom van. de kisallat kene kutya. ne ugy ertsetek hogy nem olelget az anyukam hanem ugy hogy maganyos vagyok
Ezt így meséld el anyudéknak biztos megértik.:))
Ha nem..:/ állíts be hozzájuk egy kutyussal.;D
2013. jan. 7. 21:28
28/31 A kérdező kommentje:
akkor kitennenek engem a kutyaval az utcara. de mar van egy otletem.
irtam egy konyvat magamrol es a kutyakrol amiben olyan titkok vannak amirol eddig nem beszeltem senkinek peldaul hogy szorongok neha mert stesszel a suli az a megfelelesi vagy mert maximalista vagyok.
Sok sikert a kutyushoz.:) úgy is fogsz kapni egyet .:))
2013. jan. 8. 17:01
30/31 A kérdező kommentje:
a konyvet meg nem mutattam meg mert feltem mit szolnak hozza. de irtam egy szerzodest hogy beleeggyeznek e a nagymamam meg total kiakadt hogy hogy kepzelem higy idehozok meg egy allatot mert a macska is az o nyakan van. de tagadja hogy szereti pedig kenyezteti. es azt mondta hogy ne hizzak haza kutyat mert elkoltozik..... segitsetek!!""" o az egyetlen aki nem engedi apa meg aszonta ha meghal a mama akkor lehet
Kapcsolódó kérdések: