Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kissrác és éjfélkor...

3 éves kissrác és éjfélkor megy aludni, már az összes létező trükköt amit ki tudtam agyalni bevetettem, de semmi változás?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Napközben mennyit és mikor alszik? Ovis, bölcsis, otthon van?
2012. nov. 14. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha éjfélkor alszik(miért is?) akkor reggel meddig alszik?

Nemrég olvastam egy könyvben hogy a gyerek hálószobájában ahol az ágy van, tilos tévét, és játékokat tenni. Ezek mind olyan eszközök ami miatt a gyerek képes órákig húzni az időt. Este lefekvéskor be kell tenni a gyereket az ágyba, mellé ülni, és elolvasni neki egy mesét. Majd puszit adni, és szépen kimenni a szobából. Valószínű hogy sokáig kifog mászkálni a szobából, de ilyenkor nem szólni semmit, csak felemelni, és vissza tenni az ágyba. Ha kell egy éjszaka 50-szer is megcsinálni. Az is lehet hogy hisztizni fog, sírni fog. Sebaj, Nektek kell erősnek lenni, és elviselni pár napig.. Később be fog válni, és aludni fog.. Később leszokik a mászkálásról, hisztiről.

De ha ez nem megy neked, mert sajnálod, hogy sír akkor csináld a "B" tervet. Ha éjfélkor alszik el, akkor reggel 7-kor (vagy amikor kelnie kéne) ébreszd fel. Ne hagyd hogy tovább aludjon. Délbe se fektesd le. Garatálom hogy még aznap este a fürdésnél olyan álmos lesz, hogy alig várja hogy ágyba kerüljön.

Ha ez sem megoldás akkor hagyjátok úgy ahogy eddig van, és amikor ovis, vagy iskolás lesz, lesznek igazi gondok..

2012. nov. 14. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:

van napirendetek? ha nics be kell álnotok valamennyire mert ez igy nagyon nem van jol:

ird le ha van mégis napirend? és az esti rituálé hogy zajlik

2012. nov. 14. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
unokatesóméknál is ez volt! Aztán kibújt a szög a zsákból, h d.u. 4-5kor fekszik le a gyerek a délutáni alvásra..no comment........
2012. nov. 14. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, mondjuk nagyon nem mindegy, hogy mikor és mennyit alszik délután.

én 3évesem 7-8 között kel és este f8-8 között fekszik, nem alszik délután.

gondolom nálatok kitolódott a reggeli ébredés, a délutáni alvás így a fekvés is.

keltsd fel 7kor, ebéd után (tehát délben) tartsatok egy 1,5 órás pihenőt, f2-től meg este 8-9-ig elfárad

2012. nov. 14. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem az előttem szólók mindent leírtak,talán csak annyit tennék még hozzá,hogy ha tehetitek és amíg az időjárás is engedi legyetek kint minél többet du. a levegőn.
2012. nov. 14. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
nincs mese, át kell vennetek az irányítást! nehogy már egy 3 éves döntse el mikor jár aludni, az este a tiéd és a férjedé legyen.
2012. nov. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!