Valaki etet ilyen szárított marhahússal vagy próbálta már?
2013. jan. 4. 15:31
11/21 A kérdező kommentje:
náluk én se találtam. Írtam nekik hogy magánszemélyként lehet e egyáltalán venni tőlük.
innen rendeltem 10kilót kipróbálásra. Itt van a sarkon a boltjuk úgyhogy még kapóra is jött :D
2013. jan. 4. 18:06
12/21 anonim válasza:
18. ker. Üllői út? Az még nekem is jó, vecsési vagyok. Én igazából a Vollmers Super-premium Anti Allergie tápot keresném, de majd számolj be kérlek, hogy milyen. :)
13/21 A kérdező kommentje:
igen az üllőin van egy alpha zoo oda meny be érdeklődni :)
majd jelentkezek hogy milyen a cucc. látom lenne rá érdeklődés :)
2013. jan. 5. 13:06
14/21 anonim válasza:
Megérkezett a rendelésed? Hogy vált be a szárított marha? :D
15/21 A kérdező kommentje:
Meg. A kutyáknak nagyon bejön. Mondjuk a nedvesített állaga elég undis :D Egyenlőre felesbe kapják táppal keverve akkor tudok majd mondani lényeges eredményt ha majd elhagyom a tápot.
2013. jan. 9. 16:24
16/21 anonim válasza:
Kaptál hozzá etetési útmutatót? Kell mondjuk mást is adnod hozzá nekik? Gondolok itt gabonára, vitaminokra.
17/21 A kérdező kommentje:
Á német az egész :D Egyébként kell hozzá adni persze mivel szín hús az egész. 97% marhahús 3%répa pép. Kb ugyan annyi rizst vagy ilyeneket kell hozzá adni mint amennyit ebből adsz. meg valamennyi zöldséget vagy gyümölcsöt kell hozzá adni, de még ki kell tapasztalnom hogy ne legyen ilyen plötty. Én úgy számolok hogy a kajájuk ilyenből úgy néz ki hogy fele hús másik fele meg 40%rizs/főt krumpli/kutyatészta/ száraz kenyér( én csak teljes kiörlésűt adok) 10% alma,körte, répa, saláta akármi ami itthon van
2013. jan. 9. 18:48
18/21 A kérdező kommentje:
3szor áztattam be eddig. Az a bajom az áztatással hogy teljesen elveszti az állagát miatta, nagyon pépes lesz az egész. Szerencsére a répával kevert változatot lehet adni szárazon is. Még mindig nagyon oda vannak érte. A pincsim meg kiválogatja a tápból.. Eddig kicsit megy tőle a hasuk meg elég büdöset pukiznak nagy örömünkre.. Remélem megszokja a hasuk ^^
2013. jan. 11. 14:58
19/21 anonim válasza:
Csak ha szárazon adod akkor nem tűnik kevésnek? Meg jól laknak tőle?
20/21 anonim válasza:
Köszi! Nagyon rendes vagy, hogy ilyen őszintén beszámoltál. Ha még tapasztalsz valamit, ne fogd vissza magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!