Valaki etet ilyen szárított marhahússal vagy próbálta már?
2013. jan. 4. 15:31
1/21 anonim válasza:
Én most akarom kipróbálni, csak némi pénz kéne hozzá :D Majd fizukor talán megrendeljük :)
2/21 A kérdező kommentje:
Én is most akarok rendelni, csak gondoltam előbb tájékozódom hátha tud valaki valamit róla.
2013. jan. 4. 15:37
4/21 A kérdező kommentje:
de állagra, illatra milyen volt? Áztatva vagy szárazon adtad.. Az enyémek mindent megesznek attól nem félek hogy nem eszik meg csak kíváncsi vagyok.
2013. jan. 4. 15:56
5/21 anonim válasza:
száraz hús darabok.
Nem áztatva adtam,
de ha ennék akkor sem etetnék ezzel ha hús akkor legyen friss.
6/21 anonim válasza:
Áztatva kell adni....
A szárított hússal pedig semmi baj sincs, én magam is szeretem :) Persze ezt nem enném meg :D
7/21 anonim válasza:
én megkóstolok mindent amit adok nekik, ennek sincs rossz íze :-)
Olyan kutyának aki undorodik mindenféle vizes áztatott kajától nem tudod áztatni :(
Én próbáltam még jutifalatnak adni annak elmegy...
8/21 A kérdező kommentje:
Nah mind1 rendeltem egyet kedden meg is kapom kb majd írom hogy milyen :)
2013. jan. 4. 17:33
9/21 anonim válasza:
Mindenképpen írd meg légyszi a tapasztalatod. Kíváncsi vagyok, ha jó én is rendelek.
10/21 anonim válasza:
Nem látom, hogy hol lehet rendelni. Segítenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!