Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sokkot kapott? Mit tegyek?

Sokkot kapott? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Éjszakára bezártuk a kutyát mert tudjuk mennyire fél a nagy zajoktól,petárda,dörgés,tüzijáték stb.Este még semmi vaja nem volt.Reggel fekve találtuk,de nem kel fel,remeg,nem eszik,sem iszik.De reagál,a farkát csóválja,meg a fejét is emelgeti.Mi lehet a baj?Mit kellene tennünk?

2013. jan. 1. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak annyit írtál, hogy bezártátok, azt nem, hogy hova. Lehetett volna az a garázs is, vagy a pince.

Doki mit mondott amúgy?

2013. jan. 1. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

10 évesen akár egy infarktuson is átmehetett az éjszaka. A sokknak már el kellett volna múlnia.

Ilyenkor tényleg fel kéne dúlni kicsit a szabályokat. Én pl. 5 kutyával aludtam egy szivacson a földön:) Amúgy egyszerre max. 3-an alszanak a folyosón, ketten a kiskazánházban, én meg a férjemmel, de most kicsit felrúgtam a szabályokat:) Szóval a folyosón aludtam én is:)

2013. jan. 1. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!