Mikor hazaértem, láttam,hogy 8 hónapos yorki kanom hanyatt dobja magát,és eszeveszetten remeg. meg sem mozdulst egyhelyből. A gyomra is morgott. Azonnal állatorvoshoz rohantam vele, aki teljesen megvizsgálta(lázat mért,székletet nézett,csontjait megnyomkodta) és aztmondta ő semmi elváltozást nem érez.Az általa vélt diagnózis,hogy a kutya valahonnna leesett vagy megijedt és ennek hatására remegett. Azt mondta egy darabig koplaljon és ne lépcsőzzön egyedül. Mióta itthon van,sokkal gyengébbnek látom,mint akkor. Alig bir lábra álni..a farka maga alá van húzva,mint aki össze van rémülve. Nagyon nehezére esik megmozdulni,lábai kinyujtva és a háta olyan pulps,mint egy macskáé. borzalmasan fest. Nagyon félek,hogy komolyabb baja lesz. Nem iszik,csak bágyadtan néz. Mitől lehet ez? Lézetik,hogy ekkora sokkhatás érte??? NAGYON FÉLEK!! :(
2010. nov. 29. 17:05
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami irtózatos szellemet látott???
2010. nov. 29. 17:10
2/7 anonim válasza:
Ha púposan áll akkor fáj a hasa. Yorkit nem koplaltathatsz mert leesik a vércukorszintje és meghalhat. Főzz neki húslevest ( akár leveskockából is) és fél óránként adj a szájába egy kanállal. Holnap azzonnal másik orvos!!! Remélem még jelenkezel!
2010. nov. 29. 17:19
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami mérgezőt evett?
2010. nov. 29. 20:23
4/7 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. nov. 29. 20:25
5/7 MME válasza:
Más megoldásod nem maradt, ha tart ez az állapot, minthogy minél előbb új orvossal is megnézeted őt.
Ha ő sem talál semmit, akkor kénytelen leszel egy harmadikkal is, hátha neki lesz valamilyen ötlete, hogy milyen módszerrel lehet többet megtudni a tünetei hátteréről, vagy már van tapasztalata erről a dologról.
És én a helyedben szétküldenék egy körlevelet is a neten található dokiknak, mert ahány állatorvos, annyi vélemény. Több szem többet látott :) Valaki biztosan ki tud találni valamilyen értelmet a kutyád tünetei mögött.
2010. nov. 29. 22:00
6/7 A kérdező kommentje:
Aztaa.. elmúlt neki minden.Teljesen olyan,mintha semmi baja nemlett volna. Nagyon örülök neki.Úgy látszik bevált a nyugtató hatásó méz,amit kapott 3óránként. tényleg az lehetett a probléma,hogy kapott egy enyhe sokkot,és azért remegett. a Hátsó fele arra tippelek,hogy a "durva" széklet vizsgálat miatt fájhatott,ami szintúgy elmúlt,mert már ujra szalad:) Köszönök szépen minden választ. azért még figyelni fogom,nehogy legyen hasonló tünetei.
2010. nov. 30. 13:31
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!! Mi lett később a kutyusoddal?
A mi Bichon Bolognese fajtájú kutyánk is hasonlóan furcsán viselkedett, mikor ma az öcsém hazaért, és azt mondta az állatorvos h sokkot kapott. kapott nyugtatót, de mi is nagyon félünk, hogy jobban lesz-e. Ha leírnád a későbbi tapasztalataidat, azzal sokat segítenél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!