Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan kutyát szeretnék,...

Olyan kutyát szeretnék, amelyik okos, szófógadó, bújós, sportos, de egyedül lehet hagyni, és őrző-védő tulajdonsága is van. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Egyedül lakom, és nő vagyok ezért lenne fontos hogy őrizzen,lakásban lenne.
2012. dec. 28. 23:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

igen,de mivel eddig könnyen képezhető kutyáim voltak(mint feljebb is írtam ha olvastad volna...

nincs tapasztalatom olyan kutyákkal,akik nehezen kezelhetőek,plusz amit a fajtaleírásokban is olvasni,eléggé elbizonytalanító dolgok.ott is ilyeneket írnak,pár fajtáról,hogy makacs,intelligens,de mégis nehezen képezhető..stb

ezért szerettem volna tudni azoktól az emberektől,akiknek van tapasztalatuk ilyen fajtákkal,hogy mennyire "vészes" egy-egy fajta

2012. dec. 29. 12:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Éppenséggel a munkakutyák sem egyszerűen kezelhetőek, munkakedvük van, de nem dolgoznak akárkinek, nagyfokú határozottságot igényelnek, különben a saját kezükbe veszik az irányítást, az meg senkinek sem jó. Nem véletlenül vezeti a német juhász a harapási statisztikákat itthon, remek munkakutya, csak ha nem jól neveled, rendreutasít, az meg fáj.
2012. dec. 29. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!