Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szegény buksi a Győzike...

Szegény buksi a Győzike showból! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem végig 1 epizódot, és pont az volt benne, mikor elgázolja a vonat szegény kutyát. 70%-ban biztos vok, h direkt engedték ki. tudom, hogy Buksi már sokkal korábban meghalt, de akkor nem láttam filmen is. szeritem ez felháborító. leszakadt a lába, a mási eltört, és sokkos volt! hozzásólásokat kérek! marhán szét tudnám venni most a fejét annak az embernek! :@ szegén Buksi! :(
2009. aug. 25. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodj meg, a kutyus él!

Reklámfogás volt az egész, mint az összes többi botrányuk.

4 éven keresztül etették a népet, és hízott a bukszájuk.

Válás sem volt, a házat se adták el, nem is adhatták volna, az RTL Klub tulajdona.

Minden epizód szépen ki volt találva, forgatókönyv szerint ment minden.

Ezt Győző be is vallotta, nem is olyan rég.

Buksi él és virul.

Nemhiába volt kitakarva a sérülés helye.

Sehol egy vérfolt nem volt, a kutya nyugodtan és NEM SOKKOSAN, szépen ült az egész forgatás alatt.

Profibb volt, mint Győzike!

Üdv.

2009. aug. 25. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem igazad van kedves utolso :(
2009. aug. 25. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
az utolsó válaszolónka van igaza! Am pont az ilyen naív emeberek miatt lett ennyi pénze,mert ha valaki olvasná a lopkat vagy figyelné Győzőt és a műsorát ki is van írva!!! REALITY KOMÉDIA SHOW :D:D:D nem kell elhinni semmit sem!!!:D am útálom Győzőt(addig ütném amíg lélegzik)
2009. aug. 25. 14:17
 14/19 A kérdező kommentje:
komolyan él még? á most nagy kő esett le a szívemről!!! kössz hogy mondod! de én akkor is szétverem a fejét! de most komolyan nem is ott laknak? amarha... a kutyájából csinál pénzt!! anyám....
2009. aug. 25. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon remélem hogy Buksi él valahol, akik normáliasabbak vele. olyan édes a kutya. nem ilyen ideges családot akart ő magának. én is láttam azt a részt még sirtam is, de ha ezt tudom hogy a bunkonak ennyitöl is nöl a bevétele, nem nézem, amugy azota sem. ha olvassa valaki az RTLklubtol ezt, jobbah a tudja hogy sokan elpártoltunk.. undorito..

én imádom a kutyámat ő az elsö, és nagyon nagyon remélem hogy BUksi él.. valahol jo messzire ettöl a görénytöll

32

2009. aug. 25. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A showman kutyájának halála után egyre inkább úgy tűnik, Győzike hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este, ráadásul mindenkinek mást, és még bele is sül. Csütörtök reggelre mindezt be is ismerte. Végül kiderült, mikor halt meg Buksi, és ha már így van, összegyűjtöttük Győző eddigi kétes sztorijait is.Az, hogy az RTL showmanje félévente bejelenti, hogy abbahagyja a Győzike-showt, már szinte hazugságnak sem tekinthető, nála ez szinte már állandó szófordulatnak számít. Gáspár Győző azonban most kutyája, Buksi halálával kapcsolatban kerül egyre nagyobb hazugságspirálba arról, pontosan mikor és hogyan is múlt ki az állat. A roma showman azt állítja, Buksit hétfőn hajnalban ismeretlenek kivégezték, a tények azonban egyre inkább azt támasztják alá, hogy már csütörtökön, és nem kizárt, hogy egyszerű baleset miatt vesztette életét a szerencsétlen celebeb.

A kronológia elég zavaros: Gáspár hétfőn reggel hívta fel a Velvetet azzal, hogy Buksit valaki hétfőre virradó hajnalban brutálisan kivégezte. Mint ahogy akkor hittük, a vonatsínekhez kötözött kutya lábait levágta a vonat, az állatot a helyi Radio Focust értesítő ismeretlen telefonáló bejelentése alapján találták meg Gáspárék. A kutya még élt, de sokkos állapotban volt és túl sok vért vesztett: végül a Győzike-show stábjának helyszínre érkezésekor, kamerák előtt altatták el. A Blikk keddi cikke azonban már azt állítja, a Gáspár család kutyáját nem végezték ki, hanem szerencsétlen baleset érte a vasúti töltésen, ráadásul már a múlt héten. A Buksit halála után megvizsgáló dr. Bartos Lóránt állatorvos csak a dodonai, a "hétvége környékén" megfogalmazást használta a Velvetnek nyilatkozva, ami a két időpont közül bármit jelenthet, de ő sem zárta ki, hogy az állat testén található külsérelmi nyomok alapján csak baleset történt.

2009. aug. 25. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Nem akarok senkit elkeseríteni, de a kutya nem él! A felvételen meg azért nem látszott, mert ilyet nem mutathatnak a tévében, mivel kiskorúak is nézhetik az adást!
2009. aug. 25. 22:59
 18/19 A kérdező kommentje:
szegény buksi úgysajnálom... :'(
2009. aug. 26. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
él a kutya.. nemrég volt a kepes andrásnak a győzikével inetrjúja.. abban kitált győzike, és bea is.elmondták h az egész csak show. az egész műsor nem a valodi életüket mutata be..
2009. aug. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!