Szegény buksi a Győzike showból! Ti mit gondoltok?
Tudod, ebben az egész Buksi-ügyben a legfelháborítóbb az, hogy szerencsétlen szenvedő kutyát nem vitték azonnal sem orvoshoz, sem senki nem segített rajta, hanem azzal foglalkoztak hosszú órákig, hogy a Retekklub filmesei lefilmezhessék a sérült, haldokló kutyát, mert ez "jól jött nekik" a sorozatukban...
Álszent volt a Gáspár Győzike sopánkodása is, mert ő is azzal foglalkozott, hogy neki most Buksi halála további milliókat hoz a konyhára...
Tudod, ha VALÓBAN izgatta volna Buksi állapota, akkor azonnal ölbekapja a kutyát és rohan vele állatorvoshoz, nem pózol a kamerába...
Nekem megvan a véleményem a Gáspár családról, arról is, ahogy a gyerekeiket "nevelik"... :-P
Győzikét meg a családját kellet volna kiirtani , nem a kutyát , az a kutya semmiről sem tehetett.
Szégyen hogy ilyen emberek vannak a a tv-ben ,és még volt pofája másnap vinni egy másik ugyan olyan ebet?
Még régen làttam és akkor is homàlyos volt. Valaki kitette a vonet elé? Vagy kikotozték? Hogy volt az egész balhé?
De mikor làttam én is nagyon sirtam, ki is kapcsoltam ezt a szennyes tv-t.
Énis láttam,bár nem most.
Végigbőgtem az egész epizódot.
Ha az én kutyámmal történik ilyen, biztos,hogy nem a kamerának fogok nyavalyogni,hanem összeszedem a kutyát, és irány az állatkórház!
Igen,kikötötték a sinekhez. Én belehalnék ha az enyémekkel történne ilyen. Biztos,hogy nem nézem,ahogy szegény szendves,közbe meg azt számolom,hogy nah most ezért mennyi is jön a konyhára. A kutya az első!!!
Amúgy én olyat is hallottam, hogy ez az egész csak 1 reklámfogás volt, és a kutya él új gazdánál, békében,boldogságban,egészségesen! Adná Isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!