Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szegény buksi a Győzike...

Szegény buksi a Győzike showból! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem végig 1 epizódot, és pont az volt benne, mikor elgázolja a vonat szegény kutyát. 70%-ban biztos vok, h direkt engedték ki. tudom, hogy Buksi már sokkal korábban meghalt, de akkor nem láttam filmen is. szeritem ez felháborító. leszakadt a lába, a mási eltört, és sokkos volt! hozzásólásokat kérek! marhán szét tudnám venni most a fejét annak az embernek! :@ szegén Buksi! :(
2009. aug. 25. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
szegény buksi a f*szkalap hőzöngő showból!
2009. aug. 25. 10:57
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, ebben az egész Buksi-ügyben a legfelháborítóbb az, hogy szerencsétlen szenvedő kutyát nem vitték azonnal sem orvoshoz, sem senki nem segített rajta, hanem azzal foglalkoztak hosszú órákig, hogy a Retekklub filmesei lefilmezhessék a sérült, haldokló kutyát, mert ez "jól jött nekik" a sorozatukban...

Álszent volt a Gáspár Győzike sopánkodása is, mert ő is azzal foglalkozott, hogy neki most Buksi halála további milliókat hoz a konyhára...

Tudod, ha VALÓBAN izgatta volna Buksi állapota, akkor azonnal ölbekapja a kutyát és rohan vele állatorvoshoz, nem pózol a kamerába...

Nekem megvan a véleményem a Gáspár családról, arról is, ahogy a gyerekeiket "nevelik"... :-P

2009. aug. 25. 11:01
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

Győzikét meg a családját kellet volna kiirtani , nem a kutyát , az a kutya semmiről sem tehetett.

Szégyen hogy ilyen emberek vannak a a tv-ben ,és még volt pofája másnap vinni egy másik ugyan olyan ebet?

2009. aug. 25. 11:05
 4/19 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek! vigigbőgtem azt az epizódot! annyira sajnáltam!
2009. aug. 25. 11:07
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Még régen làttam és akkor is homàlyos volt. Valaki kitette a vonet elé? Vagy kikotozték? Hogy volt az egész balhé?

De mikor làttam én is nagyon sirtam, ki is kapcsoltam ezt a szennyes tv-t.

2009. aug. 25. 11:07
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a részt még 3 évvel ezelőtt ősszel láttam a retekklubon. halálosan fel voltam háborodva, hogy ez a troll g.ci még a kiskutyája halálából is képest pénzt csinálni és látványosan bőgni, mint egy gyökér. nulla sz.rházi, a saját anyja halálát képes lenne eladni, ha az állna érdekében. pusztuljon!
2009. aug. 25. 11:08
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Úristen szegény kiskutya...én nem láttam azt a szennyshow-t hál' Istennek.még csak az kellett vna.De most így olvasni ,h valójában mi történt...Úristen már így is borzasztó...az ilyen emberek miért érdemlik meg,h éljenek???
2009. aug. 25. 11:14
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Én is nagyon sajnálom a kutyát...:( De ilyenkor nem tudnak valamit tenni az állatvédők? Én egyből betíltattam volna az egész műsort! Merthogy ott fekszik és Győzike csak szomorkodik...stb. Volt egy botrány ha jól emlékszem egy hörcsöggel, hogy úgy csináltak, hogy Virág felporszivózta... És Az állatédők feljelentették őket. Utána meg megmutaták a hörcsögöt, hogy semmi baja! Na, ezek után én már láttam, hogy nagy kamu az egész... De a kutyát tényleg sajnálom!
2009. aug. 25. 11:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Énis láttam,bár nem most.

Végigbőgtem az egész epizódot.

Ha az én kutyámmal történik ilyen, biztos,hogy nem a kamerának fogok nyavalyogni,hanem összeszedem a kutyát, és irány az állatkórház!

Igen,kikötötték a sinekhez. Én belehalnék ha az enyémekkel történne ilyen. Biztos,hogy nem nézem,ahogy szegény szendves,közbe meg azt számolom,hogy nah most ezért mennyi is jön a konyhára. A kutya az első!!!

Amúgy én olyat is hallottam, hogy ez az egész csak 1 reklámfogás volt, és a kutya él új gazdánál, békében,boldogságban,egészségesen! Adná Isten!

2009. aug. 25. 11:23
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
kamu volt az egész ...
2009. aug. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!