Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túl fogja élni?

Túl fogja élni?

Figyelt kérdés
Kérlek ne ítéljetek el! Szóval van egy beagle kiskutyusom szabadban. 8 hónapos kora körül lett ivarélet és gyanítjuk, hogy nemsokára szülni fog :( 10 hónapos kora körül túl fogja ezt élni? Én nem akartam szaporítani és kiskora óta ivartalanítani szerettem volna, de anyu szerint akkor meghízik, azt mondta ha most megszült akkor ivartalanítjuk, de nagyon féltem. Nagyon okos kutya, én neveltem :) Dog dancingelek vele, remélem nem lesz semmi baja :(

2012. dec. 28. 12:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Persze én is azt szeretném ha ivartalanítanák a kutyát, de azét jobb lenne, ha az állatorvosok tudnák, hogy mi vár rájuk....
2012. dec. 30. 23:36
 32/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kérdező felelősségteljes döntéséhez!

Azoknak,akik szerint vemhes kutyát kockázatos ivartalanítani:szerintetek egy esetleges császárnak mennyivel kisebb a kockázata?Elárulom:semmivel.

Egyébként egy példa:az Állatvédőrséget senki nem mondhatja állatkínzónak.Ehhez képest a falunkban talált utolsó idős vemhes szukát elvitték Pestre,és komoly klinikán azonnal ivartalaníttatták.Ha nem teszik,és itt születnek meg a kölykök,biztos hogy agyonverték volna őket a helyiek az anyakutyával együtt(kóbor volt).Mi volt a jobb megoldás?

2012. dec. 31. 13:43
 33/33 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mások is az én döntésem mellé álltak! Bevallom kicsit meghatott :) Nyilván mielőtt felvágják a hasát, az orvos ellenőrzi, hogy van-e egyáltalán benne kiskutya. Ha esetleg nincs, akkor az ivartalanítással várunk a melegebb időkig, mert mégis csak kinti kutyus.
2013. jan. 1. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!