Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű és középtermet...

Milyen kistestű és középtermetű kutyáim legyenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj be egy menhelyre vagy gyepire és ott annyi van h biztos sikerül mejd választanod. ha kettőt szeretnél akkor kettőt válassz csak vigyázz h jól kijöjjenek. nekünk is első kutyáink vannak ketten.. vannak:)
2012. dec. 28. 14:14
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ. a zöld kéz ment
2012. dec. 28. 15:54
 13/18 anonim válasza:
100%

Mi 1,5 évesen hoztunk el egy háztól mert rosszul volt tartva egy nemetjuhaszt, most volt 4 éves. Nagyon szeretjük

Elsőre kicsit nehezen szokott meg minket.

De most már ő is ragaszkodik.

Sajnos mivel 5 én lakunk a kertes házban így kicsit kanasz mert sokféle van nevelve.

Viszont ha unokaöcsém itt van le se veszi róla a szemét.

2012. dec. 30. 16:03
 14/18 Merciccus válasza:

Szia!

Nézd én elhiszem, hogy tetszenek a fajkutyusok de nézz körül előbb gyepmesteri telepeken. A faj kiskutyáknak biztosított gazdijuk van, de a gyepmesterisek javára a halál vár. Azok a kutyusok hűségesebbek, tisztelettudóbbak, mint az a kölyök aki rögtön csak a jót tapasztalja. Arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerülnek manapság a fajkutyuk. Nekem spánielem van anyukámék mániája miatt, meg egy gyepiről hozott kopó-beagle szerűségem. Az utóbbit szeretjük jobban.. :)

Spánielekkel nagyon vigyázz ha már vadász fajtájú és középméretű kutyáról van sszó, nagyon hisztérikusak, önfejűek főleg az ivartalanított kan/szuka egyaránt.

Tapasztalatból írok, a mostani egy ivartalanított kan, vmi borzalom az előző egy szuka volt...rémesek tudnak lenni. Képesek megharapni ha az ételükről van szó!

2012. dec. 30. 22:55
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Már kaptál ilyen tanácsot, de én is szeretnélek ez irányba terelgetni :)

Ha nincs kedvenc fajtád, csak szeretnivaló és szeretetet adó szőrgombócra vágysz, akkor válassz menhelyi kutyust! Én pl. imádom a keverékeket (nekem is az van), semmivel sem érnek kevesebbet, mint pedigrés társaik. Sőőt, a túltenyésztett egyedekkel akár bérletet vehetsz az állatorvoshoz is!

Ha mégis fajtatisztát választanál, akkor is inkább olyan fajtát, amiből nincs sok, tehát nem futószalagon "gyártják". Mielőtt döntesz, tájékozódj a fajtára jellemző eü problémákról és különleges igényekről!

2013. jan. 1. 20:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Milyen kistestű és középtermetű kutyáim legyenek?menhely keverék és gyepi dologal,tisztában vagyok tudok rola
2013. jan. 1. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ajánlottam egy fajtát, jól le is pontoztak. :(

Én voltam aki a pulit ajánlotta.

Én úgy kerestem magamnak kutyust, hogy tudtam milyen fajtát szeretnék, majd azt és annak a keverékeit nézegettem menhelyeken. Végül fajtamentőktől lett egy fajtiszta uszkárom. 8 éves, rossz az egyik szeme, senkinek nem kellett szegény, már egy éve nem találtak neki gazdát. :( Így a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt. Segítettem egy életen és olyan fajta kutyám lett, amilyet mindig is akartam. :)

2013. jan. 1. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Beagle,Husky,Golden Retriever
2013. febr. 26. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!