Milyen kistestű és középtermetű kutyáim legyenek?
rendes kertes családi házba lakok,és szeretem kutyákat szakkönyvem is van hozzá.VÁrosban lakok,sok kutya van a
környéken és utcánkba is.
Ha nincs ötleted se, elképzelésed se a fajtáról, menj be a legközelebbi menhelyre vagy gyepire és hozd ki a legszimpatikusabb, hozzád leginkább illő kutyát. Úgy is bele fogsz szeretni az egyikbe már első látásra. És amíg nem értesz a kutyákhoz, ne tarts egynél többet.
Különben is, ha nincs olyan fajta, amelyikbe beleszerettél, nem éri meg 100-150 ezret kiadni érte.
Amiket eddig leírtál, én azt mondom, hogy a Neked való kutya a PULI. :)
Juhász kutya, kint is bent is szeret lenni, iszonyat könnyen tanítható, jól szocializálható, nagyon hűséges, nem beteges. A szőrzetét csak egyszer kell szépen kialakítani, utána már csak karbantartani kell, amit te is könnyen meg tudsz tenni otthon. Ha kertem lenne, biztos hogy pulim lenne. Most törpe uszkárom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!