Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát javasoltok?

Milyen kutyafajtát javasoltok?

Figyelt kérdés

Közepes vagy annál kisebb termetű (kb yorkinál nagyobb, de labradornál kisebb). Rövid vagy félhosszú szőrű. Nagyon fontos, hogy alapvetően legyen barátságos az idegenekkel és türelmes az egészen kicsi gyerekekkel is. Főleg ezért nem merek menhelyi kutyával próbálkozni.

Mozgásigényből nem tudom, hogy mi a sok, mi a kevés, de reggel egy óra és délután két óra séta és játék legyen neki elég. Emellet szabad kijárása van egy kb 150 négyzetméteres kertbe.

Sajnos a környéken se iskola, se agiliti pálya nincs :(

Otthon dolgozok, úgyhogy egyedül hagyva nem nagyon lenne.

Étrendnek B.A.R.F-ot gondoltam, esetleg külön főznék neki.

Eddig angol buldogon gondolkodtam, illetve kinézetre tetszenek a közép schnauzerek is, bár ez utóbbiról nem sokat tudok. De nyitott vagyok más fajtákra is.

szóval ezt tudnám biztosítani, remélem tudtok segíteni.

2012. dec. 27. 16:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

CFeribá: jólvan :) hagyjuk ezt :D

ami pedig a mocskos szaporítókat illeti...nem tudnám beszámítáni őket a valódi tenyésztők közé, szóval jó alaposan elválasztom őket minden megnyilvánulásomban :D vagyis hát igyekszem...

2012. dec. 28. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!