Régi vágyam beteljesül és kapok ajándékba egy yorki kisfiú kölyök kutyust!!Szeretnék valami nagyon aranyos nevet adni neki,ami esetleg nem minden napi,de eddig még nem tudtam eldönteni,hogy mi is legyen a neve!:)Segítenétek nekem valami szép nevet kitalálni neki?Aranyos sötétbarna szőrgombócka!Nagyon várom már hogy haza hozzam!Vasárnap jön HAZA!Igazi családi kutyus lesz,mint egy második gyerek!!
Köszönöm!Aranyos nevek,de azért még írjatok!!!:):)
2012. nov. 2. 18:12
4/13 anonim válasza:
Nekem is yorki van,fiú:)
Ő Body(Bádi)..Ez a név tetszett/tetszik a legjobban.
2012. nov. 2. 18:28
5/13 anonim válasza:
Lutri
2012. nov. 2. 19:50
6/13 anonim válasza:
Jaj olyan gusztustalan ahogy írsz róla már bocs.A te kisfiú szőrgombóckád arra lett kitenyésztve hogy a patkányokat rángassa ki a lyukból,nem egy második gyerek hanem egy kutya.
Gondolom valami extra mini idegbajod selejtes állat lesz tele tűzdelve masnikkal meg csattokkal. fúj .
2012. nov. 2. 21:30
7/13 A kérdező kommentje:
21:30-as hozzászóló! Nem tudom hogy mi bajod van azzal ha egy családban egy kutyus fontos lesz számunkra!?Ez amúgy nem is a masniról meg egyébről szól,hanem arról,hogy mi nagyon fogjuk szeretni ezt a kiskutyát,és nagy gondot fordítunk arra hogy gondoskodunk róla,és nagy szeretetben lesz nevelve.Számunkra ez fontos!Mi azt szeretnénk,ha a család részét képezné!Mi ebben a kivetni való???Mi ezzel a gond???Akkora nagy baj szerinted ha szeretetben neveljük???
2012. nov. 3. 12:33
8/13 A kérdező kommentje:
Ja!Még valami!!Nem érdekel hogy mire lettek kitenyésztve,és az sem érdekelne egyébként ha nem lenne törzskönyvezet,vagy akár az sem,ha nem lenne fajtiszta(bár az)!!!Én nem karom tenyészteni,nem akarok pénzt keresni vele!!!Én egy boldog kiskutyát szeretnék!A boldogságot pedig csak én adhatom meg neki,mint a gazdája!
2012. nov. 3. 12:39
9/13 anonim válasza:
Akkor kezdd azzal,hogy nem járulsz hozzá a fajta tönkretételéhez azzal,hogy szaporított ideggyenge patellás ,mini stb nyomorék kutyát veszel,hanem egy normális kennelből,tisztességes tenyésztőtől,törzskönyvvel. Nem kell több tk nélküli kutya,tele vannak velük a menhelyek .Ha neked nem fontos hozzál onnan. NEM ad ajándékba kutyát egy tenyésztő sem. Ennyit megtehetsz ha szereted a fajtát és nem akarod,hogy tovább híguljon selejtes,keverék,yorkinak csúfolt kutyákkal! Jó lenne az orrotoknál tovább látni!
2012. nov. 3. 15:46
10/13 anonim válasza:
Mi azzal a gond,ha ajándékba kapja?:o
Itt szó se volt róla,hogy egy ideggyenge kutyát kap..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!