Mi ez a nagy kutyainvázió?
Naponta több kóborkutyával futok össze, lassan már nem merek kimenni a kutyáimmal, meg nélkülük se, mert nem tudhatom, hogy nem veszélyesek-e.
Remélem, nem a 2012-es világvége hívők műve ez, akik esetleg kirakták az állataikat azzal, hogy úgyis mindennek vége!!! Mert ez jutott hirtelen eszembe.
És mit lehet tenni, ilyenkor be kell jelenteni valahol? Mert én megfogni nem merem őket! Sajnálom is őket, de tartok is tőlük. De otthagyni őket se túl jó érzés, biztos nagyon fáznak és éheznek.
Mindez Budapesten van. Nem tudom, máshol is van ez a jelenség, vagy csak itt nálunk?
Nem csak a kidobottak miatt sok a kutya. Erőteljes tüzelési ciklus van, a kanok nekiindulnak, ha lehetőségük van rá.Nálunk már 24-én ment a petárdázás. Ez is oka lehet jó néhány kutya világgá szaladásának, ha máshol is vannak ilyen gyökerek.
Szóval, most igazán összejött sok minden, ami miatt több kutya került utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!